CRISSTINICA scrie:dupa ce mananci sangele se strage in abdomen in vederea digestiei, deci coboara din cap, deci creierul e mai putin oxigenat. rezulta lene si somn. de-aia stramosii nostri ziceau: fie boierul cat de mic, dupa masa doarme-un pic!
Saimir scrie:gabrielle scrie:?HAHA!sau le tragi la imprimanta
![]()
![]()
Era o melodie interesanta, si asa fac si eu![]()
Cum fac gagici e secret
Le agat pe internet
Sau le scot la imprimanta
Da ies cam strambe la fata ?fumez!
Saimir scrie:Adi este inscris pentru Nora pt mama, ce norocoasa esti ca l-ai luat inate sa il cheme in interviu
carmen scrie:Trebuie sa va spun ca astazi am avut o surpriza extrem de placuta si ma asteapta o seara emotionanta. O seara ce seamana cu altele traite impreuna. Primul telefon. Deja am emotii.
COSTINA scrie:Saimir scrie:Pai ce sa facAm luat un 10 la desen
![]()
si atat.. nimic deosebit :(
bravoooo, se inmultesc artistii pe forum!
asa, Saimir!
COSTINA scrie:carmen scrie:Trebuie sa va spun ca astazi am avut o surpriza extrem de placuta si ma asteapta o seara emotionanta. O seara ce seamana cu altele traite impreuna. Primul telefon. Deja am emotii.
Nu stiu despre ce e vorba, dar iti doresc emotii de neuitat, Zana draga!![]()
![]()
![]()
carmen scrie:Sunt de neuitat cum sunt toate momentele noastre frumoase. In seara asta am vorbit pentru prima data cu crisstinica la telefon. Da, am avut emotii dar conversatia s-a legat si acum sunt bucuroasa. Tare mi-e draga.
Saimir scrie:Vad ca va lasati asteptati.... Dar nu e nimic, eu va astept![]()
Si astept sa intrati in:
Saimir scrie:Intotdeauna e emotionant prima data, orice ar fi..., e ca si cum ai merge prima data la gradinita, sau la scoala... stiu si eu cum e
....
e bine ca v-ati inteles pana la urma
carmen scrie:N-am apucat sa te felicit pentru 10 luat astazi. Super, ai inceput cu dreptul si asta e bine.
carmen scrie:Cum sa nu ne intelegem petrica? Doar suntem bucurosi
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 35 vizitatori