Saimir scrie:carmen scrie:N-am apucat sa te felicit pentru 10 luat astazi. Super, ai inceput cu dreptul si asta e bine.
da ce bine am inceput... cu un 10 la desen, oricine ea nota asta....
carmen scrie:Daca esti la un liceu de profil si desenul este una dintre specialitati normal ca este o nota buna. Nu oricine poate sa ia. Da-mi mie sa-ti desenez ceva ca fara sa scriu ce reprezinta n-ai sa intelegi. Sunt un maaaaaaaaaare talent
carmen scrie:petrica, nu pot sa-mi iau ochii de la poza asta. Super faina e. Imi dai voie sa o copiez la mine in album si cand si cand s-o folosesc?
carmen scrie:Multumesc, tare fain e facuta. Adobe photoshop?
Saimir scrie:carmen scrie:Multumesc, tare fain e facuta. Adobe photoshop?
Nu, ca nu stiu sa folosesc programu ala De aproape un an incerc sa ma invat pe el si tot il instalez si il dezinstalez ca ma enerveaza ca e prea greu pt mine, cu Paint-u l-am facut, simplu si usor
COSTINA scrie:Saimir scrie:gabrielle scrie:?HAHA! sau le tragi la imprimanta
Era o melodie interesanta, si asa fac si eu
Cum fac gagici e secret
Le agat pe internet
Sau le scot la imprimanta
Da ies cam strambe la fata ?fumez!
am lesinat de ras, Saimir
Saimir scrie:Buna seara Ofelia Bine ati venit!
carmen scrie:Romy. Un dulce. Cand am intrat pe site si am vazut ce imagini faine posteaza am inceput sa 'fur' una cate una. Nu stiam cum se posteaza. Era primul (si singurul) forum pe care ma inscrisesem. Intr-o zi mi-am facut curaj si i-am scris pe privat. El a fost profesorul meu. De la el am aflat de ImageShack. Si uite asa a inceput o frumoasa si vesela prietenie. Intr-o zi, romy ne deschide topicul Ce'ar fi sa ne intalnim? invitandu-ne in lui. Si uite asa, cand avem timp, ne urcam in trenulet si dam o fuga aici sa fim impreuna. Diminetile sunt dedicate cafelutei; mai ne salutam, mai ne pupicim si astfel deschideam o zi pe care v-o dorim vesela. Tot el ne-a dat curaj sa ne postam poze ca sa ne putem si vedea nu numai citii.
O minune de om dar, cam tacut in ultima vreme.
florina scrie:Buna seara bucurosi!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 44 vizitatori