aetheia miha scrie:gabrielle scrie:ce frumos avatar ai
multzam....heheheeeeeeeee doua nebunele
aetheia miha scrie:gabrielle scrie:eu nu am plecat ca deabia am intrat la calculator numai ca mai circul pe net
pai si eu la fel....tot camla ora asta pot sta "nederanjata" la calculator
gabrielle scrie:aetheia miha scrie:gabrielle scrie:ce frumos avatar ai
multzam....heheheeeeeeeee doua nebunele
doua dulcicute nu nebunele
aetheia miha scrie:auzi....stiu ca tu mai urmareai emisiunea de pe kanal d cu nurorile....acum la ce ora se difuzeaza....ca am pierdut firul?
gabrielle scrie:aetheia miha scrie:auzi....stiu ca tu mai urmareai emisiunea de pe kanal d cu nurorile....acum la ce ora se difuzeaza....ca am pierdut firul?
pai de la ora 10 si apoi de la 16,45
ca au facut multe schimbari
aetheia miha scrie:gabrielle scrie:aetheia miha scrie:auzi....stiu ca tu mai urmareai emisiunea de pe kanal d cu nurorile....acum la ce ora se difuzeaza....ca am pierdut firul?
daaaaaaaa??????.......bine ca mi-ai zis!.....si emisiunea cu socrii a-nceput?
gabrielle scrie:si in rest ce mai zici ,cum ai petrecut?
gabrielle scrie:aetheia miha scrie:gabrielle scrie:aetheia miha scrie:auzi....stiu ca tu mai urmareai emisiunea de pe kanal d cu nurorile....acum la ce ora se difuzeaza....ca am pierdut firul?
daaaaaaaa??????.......bine ca mi-ai zis!.....si emisiunea cu socrii a-nceput?
da si aia ,dar nu stiu cand o dau
gabrielle scrie:te cred si te inteleg
eu bine acum dar mai greu ca au inceput copii scoala si trebuie sa stai dupa ei cu punele masa scoalale masa si cu cel mic cu temele
aetheia miha scrie:gabrielle scrie:te cred si te inteleg
eu bine acum dar mai greu ca au inceput copii scoala si trebuie sa stai dupa ei cu punele masa scoalale masa si cu cel mic cu temele
macar ai tai mananca singuri....eu o alerg cu linguritza cu mancare prin casa si tot nu reusesc sa slabesc de la atata efort!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori