CRISSTINICA scrie:SAIMIR, NU TREBUIA SA FII LA SCOALA?
?mosking! ba da, da uite ca asta o fost, am adormit
Saimir scrie:Da de ce dai cu rosii-n el? ce a facut ?
Eu nu m-am dus la scoala, ca de obicei ma trezesc la 6.40 - 6.50 si azi dimineata o sunat telefonu si l-am oprit si am tot dormit pana pe la 9 si nu mai avea rost sa ma mai duc ?mosking!
CRISSTINICA scrie:SI CE FACI CU ABSENTELE?
Adina scrie:Si pentru absentele astea va trebui sa-ti faci rost de scutire, nu ? Ce dulce-i somnul de dimineata stiu si eu cum este sa inchizi telefonul cand suna de trezire ca doar am patit-o si eu si altii
Adina scrie:Pai dau cu rosii in el ca-mi place tare mult, asa il iubesc eu pe Adi Nu trebuie sa faca nimic ci doar sa apara pe ecran ca el de obicei face cam asa
Adina scrie:Sunt nevoita sa ma retrag deocamdata , dar revin mai tarziu ! Sper sa ne intalnim !
Te pup , Saimir ! Sa ai o zi frumoasa !
Romy scrie: Buna dimineata lumeee bucuroasa !
Se pare ca eu as fi tema zilei ramasa de citeva zile , mi sa pregatit si cafelutu (si sarmalutu ) asa ca nu pot rezista ispitei sa nu va marturisesc sincer ca va iubesc pe toti ! Din cauza asta i-mi trece prin cap in momentul de fata o zicala ce spune ...marul nu cade departe de copac si chiar daca se rostogoleste mai departe (adica o ea la vale ) nu se face para !
Morala
Cit ar fi de mare netu , indiferent prin ce locuri v-ati rostogoli nu uitati ca radacinile ramin tot aici (unde va simtiti bine)
Doctorul !
Adina scrie:Buna, Costina ! Da, sunt si printre hartogarii si mai vin si pe-aici ! Ce mai faci ? Un pupic pentru tine si pentru Victoras
aetheia miha scrie:gabrielle scrie:te cred si te inteleg
eu bine acum dar mai greu ca au inceput copii scoala si trebuie sa stai dupa ei cu punele masa scoalale masa si cu cel mic cu temele
macar ai tai mananca singuri....eu o alerg cu linguritza cu mancare prin casa si tot nu reusesc sa slabesc de la atata efort!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot] şi 46 vizitatori