Da in fiecare an a fost la fel avem o super petrecere de florii si tine pana seara tarziu,imi pare rau ca nu pot veni daca era in alta zi veneam cu cea mai mare placere,imi povestiti si mie cum a fost,si va doresc sa va distrati cat mai bine!Adina scrie:Am inteles ca nu poti merge duminica la prima emisiune a lui TEO ! Te petreci de Florii , nu-i asa ?
nicoleta scrie:Adina scrie:Am inteles ca nu poti merge duminica la prima emisiune a lui TEO ! Te petreci de Florii , nu-i asa ?
Da in fiecare an a fost la fel avem o super petrecere de florii si tine pana seara tarziu,imi pare rau ca nu pot veni daca era in alta zi veneam cu cea mai mare placere,imi povestiti si mie cum a fost,si va doresc sa va distrati cat mai bine!
Adina scrie:nicoleta scrie:Adina scrie:Am inteles ca nu poti merge duminica la prima emisiune a lui TEO ! Te petreci de Florii , nu-i asa ?
Da in fiecare an a fost la fel avem o super petrecere de florii si tine pana seara tarziu,imi pare rau ca nu pot veni daca era in alta zi veneam cu cea mai mare placere,imi povestiti si mie cum a fost,si va doresc sa va distrati cat mai bine!
Inseamna ca sunteti multe "flori" in familie ! Va doresc si eu sa va distrati de minune si sunt sigura ca asa va fi !
Sper din suflet sa ajung si eu la Bucuresti , mai am cateva aspecte de rezolvat , dar tare mult imi doresc sa vin la emisiunea lui Teo ! Si o sa-ti povestim cu siguranta Multumesc frumos o sa ne distram cu si siguranta!la fel ca si voi!
P.S. Ai trecut pe la " Sa ne cunoastem mai bine " ? Acolo primesti de ziua ta cele mai frumoase cadouri !!! :-20
Adina scrie:Ia spune , Adi , cum a iesit ieri mancarica ? Ai vazut ca azi de dimineata si Carmen si Romy ravneau la fasolea cu ciolan ?
adi scrie:Adina scrie:Ia spune , Adi , cum a iesit ieri mancarica ? Ai vazut ca azi de dimineata si Carmen si Romy ravneau la fasolea cu ciolan ?
am pozat-o si o pun pe forum diseara la cina, nu am apucat sa lecturez
dau acum o fuga
fly scrie:va pup, fug tareeeeeeeeeeeee ca-s multi sefi pe aici :-2
Buna tutoror ce mai faceti ?La noi e soare dar recisor !Vad ca ati fost mai multi pe forum ..dar acum...??malimai scrie:Buna ziua dragii mei.Da' multi v-ati adunat deodata!Ce zi e azi de suntem asa multi pe forum?Ne-o fi atras mirosul de fasole,de inghetata,de pizza.
ZBOR PLACUT,inaripate dragi.
corina scrie:Hop si eu...... ca-i fara bani :-20
Eeei fiindca vad ca duceti "lipsa" de gemeni, iata-ma-s : 31 mai 1963.
fan TEO de 13 ani! Si nu-mi urati bun venit ca eu bantui pe aici ( si pe teo.trandadfir am bantuit) de la inceputuri. Am intrat in fiecare zi LUCRATOARE dar sunt ........... tare lenesa la scris. Ii multumesc mult Adinei ca m-a starnit sa scriu, si cand am vazut ca a "sarit si Amalia pe mine :-22 mi-am luat avant si ... iaca prima postare.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori