xen@ scrie:?suparatsuntdoamne! Nu mai vreau sa ma cheme xen@
adiem scrie:Cristinica am o nelamurire : ai spus ca eu doresc altceva de la orice... este un miez de adevar in asta dar tu nu ma cunosti absolut deloc, nu aveai cum sa tragi concluzia aceasta nici daca erai expert in psihologie.Eu nu am purtat cu tine discutii in particular si nici aici pe forum nu am discutat prea mult. Cu toate acestea, recunosc, imi place noul, progresul, altceva, cum ai spus tu, dar nu de la orice, nu repar un lucru care nu este stricat.
adiem scrie:gabrielle scrie:buna adiem
buna draga gabri sper ca esti bine sanatoasa
Adina scrie:Trebuie sa plec , asa va doresc sa aveti parte de cele mai frumoase si mai placute zile ! Si sa aveti grija de casuta noastra care este tot mai frumoasa si infloreste pe zi ce trece
WEEKEND PLACUT, BUCUROSILOR !
CRISSTINICA scrie:adiem scrie:Cristinica am o nelamurire : ai spus ca eu doresc altceva de la orice... este un miez de adevar in asta dar tu nu ma cunosti absolut deloc, nu aveai cum sa tragi concluzia aceasta nici daca erai expert in psihologie.Eu nu am purtat cu tine discutii in particular si nici aici pe forum nu am discutat prea mult. Cu toate acestea, recunosc, imi place noul, progresul, altceva, cum ai spus tu, dar nu de la orice, nu repar un lucru care nu este stricat.
ESTI SIGURA? POATE E NEVOIE DOAR DE SPIRIT DE OBSERVATIE....
xen@ scrie:Va las si eu... cu bine....
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 43 vizitatori