Eu sunt un nimeni ?mirelutz@ scrie:buna seara bucurie!....nimeni pe aici?
Saimir scrie:mirelutz@ scrie:nu te-am vazut... buna, ce faci?
Stiu ca sunt destul de mic ?mosking! Pai ce sa fac, pe aici si eu, tu ce faci mai myry? ?ok!
mirelutz@ scrie:Saimir scrie:mirelutz@ scrie:nu te-am vazut... buna, ce faci?
Stiu ca sunt destul de mic ?mosking! Pai ce sa fac, pe aici si eu, tu ce faci mai myry? ?ok!
si eu la fel..nitel pe aici la o vorba cu voi..
buna nynna
adi scrie:BUna florina, stiam ca fi si tu si ti-am pregatit si tie, iar pentru ofelia tocamai am fiert un ceai
COSTINA scrie:Ofelia sa te pupic ,ca nu ne-am mai vazut online
mirelutz@ scrie:buna seara bucurie!....nimeni pe aici?
mirelutz@ scrie:am iesit..va pupic si aveti grija de voi..am sa incerc sa revin mai tarziu ..pop la toti bucurosii si sa aveti un week-end superb
adi scrie:ofelia scrie:
MULTUMESC DRAGUL MEU COPILAS ,PT GRIJA CARE MI-O PORTI 1
PUPICI MULTI
cu mare placere draga mea.
maine si poimaine carmen a zis ca nu face nimic, nu da nici cu aspiratorul, mergem la ea sa o ajutam?
myha c scrie:Buna seara dragii mei.E cineva prin casuta?Dupa o absenta de cateva zile,am stat si am citit tot ce ati scris...da mult ati mai scris ca nu mai reuseam sa termin,am intrat sa va salut si sa va spun ca mi-ati lipsit.Un weekend frumos va doresc la toti,va pup si va iubesc,abia asteptam sa intru din nou in casuta
Vasilica...multi ani sotului tau,imi pare rau ca transmit cu intarziere
Costina sa nu fii suparata...totul se invata si pana la urma vei reusi sa-i gatesti sotului tau fara probleme.
Gabbi am gustat si eu din sarmalute...foarte bune.
Carmen...ce sot gospodar ti-ai ales
Claudia iti urez sa ai succes in ce ti-ai propus...ma ai de clienta si pe mine
Saimir vizionare placuta la film
Adina,am mancat si eu sarmale scoase la imprimanta
Surioara mea te descurci de minune cu prichindeii,te pup
Si va imbratisez pe toti pe care daca nu i-am mai mentionat acum ii rog sa ma scuze,daca nu am mai reusit din cauza oboselii
Si pe toti ceilalti va imbratisez si va pup
myha c scrie:Surioara ce faci nu dormi?
ofelia scrie:myha c scrie:Surioara ce faci nu dormi?
SURIOARA MEA INCA NU AM ADORMIT DAR NICI MULT NU MAI AM .... ?mosking! ?mosking! ?mosking! IMI PICA OCHII PE TASTATURA ... ?mosking!
MAI STAU F. PUTIN SI-APOI MA RETRAG IN ....GLORIE .... ?mosking! ?mosking!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], BryanMic, CommonCrawl [Bot] şi 46 vizitatori