Saimir scrie:Cam asa fac mihaela, tu ce faci
?
myha c scrie:Buna dimineata dragele mele bucuroase.Dar ce harnice ati mai fost astazi.Am baut cafeluta de la Zana...gustoasa ca de obicei,am luat si din bunatatile pregatite de Costina,dar bineinteles ca mai intai am facut inviorarea...asa viata mai zic si eu...micul dejun pregatit,cafeaua facuta...imi place.
adi scrie:myha c scrie:Buna dimineata dragele mele bucuroase.Dar ce harnice ati mai fost astazi.Am baut cafeluta de la Zana...gustoasa ca de obicei,am luat si din bunatatile pregatite de Costina,dar bineinteles ca mai intai am facut inviorarea...asa viata mai zic si eu...micul dejun pregatit,cafeaua facuta...imi place.
Foarte buna cafeluta Zanei, eu am lenevit pana acum mi-am trezit pe la ora 10, si am lenevit pana acum uitandu-ma la TV
carmen scrie:
Nu-i nimic draga mea, sa danseze bucurosii pana simt nevoia sa se arunce in valuri
adi scrie:myha c scrie:
Buna Adi,da Saimir a fost foarte harnic astazi.Tu ce faci?
Buna Miha.
Uite am lipsit putin am fugit pana la un hipermarket si ca niciodata am facut cumparaturi intr-un timp record
myha c scrie:Ma intrebam eu unde esti,ca ai disparut asa deodata...ce-ai cumparat bun?
adi scrie:myha c scrie:Ma intrebam eu unde esti,ca ai disparut asa deodata...ce-ai cumparat bun?
i-am luat mamei doua tone de iaurt ca tot striga ca vrea iaurt, i-am luat sa aiba
mie neste suc si prostii adica chipsuri, netica dulciuri, de-ale gurii..
vreti si voi?
Saimir scrie:hei hei hei
Iata-ma ca am revenit ?mosking!
Carmen, Adina, Gabriela, Cristinica, Costina... pe unde or umbla?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori