CLAUDIA scrie:dragii mei aseara am fost la film''4 luni 3 saptamani si 2 zile''un film care m-a impresionat si m-a facut tare fericita ca nu am prins prea mult vremea comunismului..daca aveti ocazia eu zic ca merita vazut..am ramas cu un gust amar in urma vizionarii dar tot odata am realizat ca traim totusi in vremuri mai bune acum..sincer m-a asteptam sa ies mai relaxata de la cinema dar nu a fost asa ,e o drama traita de mii de fete in acele vremuri..si dupa ora 21 cand s-a terminat filmul am fost intr-un restaurant sa mancam ceva si am nimerit in mijlocul unei nunti..am stat vre-o 2 ore si a fost super,super..ne-am veselit..
CLAUDIA scrie:si pentru ca ieri a fost vremea colindari in supermarketuri ..am fost si eu si la raionul de reviste am gasit o revista care ofera luna asta un cd cu angela similea ,de cand m-am trezit canta si imi place la nebunie..
CLAUDIA scrie:myha c scrie:
Hai si tu
eee asi veni eu dar nu cred ca am timp..daca stiam mai devreme..poate..tu nu ai drum prin ploiesti..?
OOOOOOOOOO,CE BINE ERA DACA PUTEAI SI MAINE,CE FAIN AR FI FOST
da ,dar azi e liber iubi al meu ...
myha c scrie:
Poate va fi altadata,si la mine a fost o ocazie acum si daca Ofelia m-a starnit atat mi-a trebuit
Poate va fi altadata,si la mine a fost o ocazie acum si daca Ofelia m-a starnit atat mi-a trebuit
sa inteleg ca nu ai probleme grave de rezolvat..?de obicei ajungem la bucuresti cu probleme medicale..ma temeam ca ai astfel de probleme..
CLAUDIA scrie:buna dimineta scumpii mei dragi..merg sa imi culeg restantele..![]()
![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori