VASILICA INACHE scrie:Buna Carmen !
Buna Adita !
Buna tuturor celor care mai sunteti pe-aici !
Buna Vasilica, sa ai o duminica frumoasa, ca noi, Bucurosii
CLAUDIA scrie:si pentru ca ieri a fost vremea colindari in supermarketuri ..am fost si eu si la raionul de reviste am gasit o revista care ofera luna asta un cd cu angela similea ,de cand m-am trezit canta si imi place la nebunie..
myha c scrie:CLAUDIA scrie:va intalniti si cu gabrielle?
Nu stiu,nu am stabilit inca nimic,dar eu sper sa o vedem si pe ea
CLAUDIA scrie:din pacate nu ma intalnesc cu ea pentru simplu motiv ca expozitia de masini e la intrare in bucuresti si pe urma vreau sa ajung si la IKEA un alt market..desi tare mi-ar fi placut...
adi scrie:buna gabiii!
gabrielle scrie:?ceamuzant! inca nu ca are desenedar cand si le o cere ies usurel
ca deh au prioritate avand liber azi
myha c scrie:Buna ziua bucurosilor care sunteti prin casuta
Buna Gabbi,pe tine te-am vazut sigur,mai vb. in seara asta cu Ofelia si apoi stabilim o ora sa ne intalnim si cu tine.Dar mai spre seara vb. Acum stau si eu cu ai mei la masa ca am fost plecati si mai vb.Abia astept sa va intalnesc,pupici
adi scrie:gabrielle scrie:?ceamuzant! inca nu ca are desenedar cand si le o cere ies usurel
ca deh au prioritate avand liber azi
?mosking! saraca de tine.
ma gandesc ca ar trebui sa facem ceva, cred ca o sa cer fonduri sapard, sa dotez fiecare bucuros cu calculatorul propiu si conexiune la internet
myha c scrie:Buna ziua bucurosilor care sunteti prin casuta
Buna Gabbi,pe tine te-am vazut sigur,mai vb. in seara asta cu Ofelia si apoi stabilim o ora sa ne intalnim si cu tine.Dar mai spre seara vb. Acum stau si eu cu ai mei la masa ca am fost plecati si mai vb.Abia astept sa va intalnesc,pupici
adi scrie:myha c scrie:Buna ziua bucurosilor care sunteti prin casuta
si eu vreau sa vin, ma luati si pe mine?
adi scrie:gabrielle scrie:cum te gandesti tu la toti
![]()
dar pana atunci asta e fac cu schimbu
Trebuie sa facem ceva!
daca nu ne aproba SAPARDUL candidam la o functie in stat, si luam din bani publici![]()
Florina, ne ajuti?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori