VASILICA INACHE scrie:Buna Adi! Am primit o veste proasta !M-a sunat maicamea si mi-a zis ca tatal meu nu se simte bine si treb. sa ma duc sa-l internez in spital.Imi pare rau ,dar treb. sa plec,asa ca va las.O seara buna va dpresc la toti !Va pup dulce !
VASILICA INACHE scrie:Buna Adi! Am primit o veste proasta !M-a sunat maicamea si mi-a zis ca tatal meu nu se simte bine si treb. sa ma duc sa-l internez in spital.Imi pare rau ,dar treb. sa plec,asa ca va las.O seara buna va dpresc la toti !Va pup dulce !
gabrielle scrie:VASILICA INACHE scrie:Buna Adi! Am primit o veste proasta !M-a sunat maicamea si mi-a zis ca tatal meu nu se simte bine si treb. sa ma duc sa-l internez in spital.Imi pare rau ,dar treb. sa plec,asa ca va las.O seara buna va dpresc la toti !Va pup dulce !
multa sanatate taticului tau Sily
carmen scrie:Buna gabrielle Ai dat copilul deoparte?
myha c scrie:gabrielle scrie:buna miha
,ce faci?Nu am reusit sa vb. cu Ofelia ca avea musafiri,dar stabilim noi o ora de intalnire
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], BryanMic, CommonCrawl [Bot] şi 46 vizitatori