carmen scrie:stefania, ai grija ca si noi avem tema. trebuie sa evitam anumite cuvinte. Afla tu care sunt acelea
in ceea ce-l priveste pe adi, cred ca are 3 site-uri active pe net. Avem sef dAstept
adi scrie:carmen scrie:stefania, ai grija ca si noi avem tema. trebuie sa evitam anumite cuvinte. Afla tu care sunt acelea
in ceea ce-l priveste pe adi, cred ca are 3 site-uri active pe net. Avem sef dAstept
3 active, dar doar unul de suflet.
nynna scrie:?itsme! Buna bucurie ,buna bucurosilor!Va pupik de numa numa...imi asa dor de voi ...!Va imbrtisez cu mare drag pe toti chiar daca nu mi-ati simtit lipsa..dar voi sunteti mereu in inima mea:zana ,flori,ofelia claudia ,adi .costina ,adina,cristinica gabrielle , mihaiela, gabi.elena,jokep,romy,catuza,si totii bucurosii din clubul bucuriei!!Ma duc repede sa va citesc ..ca sunt mult in urma cu cititul ..si cu temele..stiu dar credeti-ma accesul la cal. imi e foarte limitat si e liber ptr cateva minute incerc repede sa va citesc sa va salut si sa va pupik dulcee!
Sapatamana acesta o sa fiu ocupata ,am nnta nepoatei si o sa fiu prinsa in pregatiri !
Ma sit atat de trista ca nu pot sa stau mai mult la cal sa mai dialoghez cu voi sa mai stau la sueta ....va simt enorm lipsa...
Eu va doresc sa aveti o saptamana minunata plina de bucurii .realizari si safiti iubiti si BUCUROSI !!Profit de putinul timp cat mai am si ma duc sa va citesc ca sa aflu noutati si sa vad ce s-a mai petrecut in casuta noastra!
Saimir scrie:Hm... Am revenit putin printre voi, va urez o zi buna in continuare si sa auzim de bine, mai vorbim pe maine dupa 1-2 ... o zi buna !
Am intrat sa va zis ca sa nu va faceti griji pt mine, desi nu cred ca era cazul, dar am intrat sa va spun totusi
Saimir scrie:Hm... Am revenit putin printre voi, va urez o zi buna in continuare si sa auzim de bine, mai vorbim pe maine dupa 1-2 ... o zi buna !
Am intrat sa va zis ca sa nu va faceti griji pt mine, desi nu cred ca era cazul, dar am intrat sa va spun totusi
adi scrie:florina scrie:Stefania ce faci??? Buna
pe mine de ce nu ma intrebi ce fac?
xen@ scrie:Buna Saimir Buna florina ... nu fac nik deosebit
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 43 vizitatori