florina scrie:pot sa te si eu PYT???
Daca tu vrei florina
(n-am alta imagine m-ai buna
carmen scrie:Vai, iarta-ma petrica. Hai si tu dragul meu . Si ca sa ma ierti iti dau niste . Merg cu lapte
Multumesc carmen
florina scrie:pot sa te si eu PYT???
carmen scrie:Vai, iarta-ma petrica. Hai si tu dragul meu . Si ca sa ma ierti iti dau niste . Merg cu lapte
carmen scrie:Petrica te uiti la TEO? Sau ti-e frica sa intri in bucatarie?
carmen scrie:Gabrielleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, citim si noi o poveste sau mergem la culcare?
Saimir scrie:gabrielle scrie:e greu sa iti aduni gandurile dupa o zi asa frumoasa
Povesteste-ne
Saimir scrie:Gata, am vazut si am citit Foarte interesanta intalnire si foarte frumoasa Sper sa ne intalnim si noi vreodata in viata asta, cu oricare de aici
carmen scrie:O sa ne intalnim petrica, ai sa vezi. Daca ma gandesc bine cat este de la tg mures pana-n bistrita? olecuta. Asa ca, ai grija ce-ti doresti
carmen scrie:si de la tine pana aici tot atatia kilometri asa ca te astept oricand cu mare drag
LAVINIA scrie:M-am apucat de zugravit, daca nu ai barbatul acasa trebuie sa iti consumi cunva energia si am demontat tot ce se putea demonta in casa inclusiv calculatorul si am ramas pe dinafara... , dar acum am terminat si pot fi iar alaturi de voi
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 44 vizitatori