COSTINA scrie:Buna, Saimir! M abucur ca ti-a mers bine astazi! Bun, daca termini cu mate pe saptamana asta:)
Eu..azi...hmm nu foarte ok..dar e ceva trecator, de cateva zile.
Saimir scrie:Ce bucuroasa estiBuna seara Carmen
carmen scrie:Vestile despre voi ma fac sa fiu bucuroasa. Deci mai ai un hop si pana saptamana viitoare adio matematica? Ce-ai cu materia asta? E super faina daca o intelegi. Ai si tu rabdare, mai da-i o sansa
ofelia scrie:?pupasca!![]()
buna seara BUCUROSILOOOOOOOOORR...... acum am sosit de la BUCURESTI ....doua zile am fost tot pe drum , pe drum , pe drum .....cu frumoasa si iubita mea surioara , MIHA c......Au fost 2 zile pline de bucurie , mai ales ca m-am intalnit si cu draga mea GABRIELLE si frumosul , si desteptul ,si veselul ei copilas ....cuvintele nu pot exprima emotiile si bucuria intalnirii cu bucuroasele noastre ...
![]()
![]()
Saimir scrie:ofelia scrie:?pupasca!![]()
buna seara BUCUROSILOOOOOOOOORR...... acum am sosit de la BUCURESTI ....doua zile am fost tot pe drum , pe drum , pe drum .....cu frumoasa si iubita mea surioara , MIHA c......Au fost 2 zile pline de bucurie , mai ales ca m-am intalnit si cu draga mea GABRIELLE si frumosul , si desteptul ,si veselul ei copilas ....cuvintele nu pot exprima emotiile si bucuria intalnirii cu bucuroasele noastre ...
![]()
![]()
Buna seara OfeliaMa bucur pt intalnirea voastra si am vazut poze de la intalnire
Foarte frumoasa, am zis si mai devreme
![]()
![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori