carmen scrie:Wow, multumesc petrica. Eu nu sunt suparata dar daca nu-mi primesc pupiculdevin
Pentru tine petricaAlege ce-ti place

Multumesc carmen pt gest, ceva cola daca este pe acolo ca nu vad prea bine

carmen scrie:Wow, multumesc petrica. Eu nu sunt suparata dar daca nu-mi primesc pupiculdevin
Pentru tine petricaAlege ce-ti place
ofelia scrie:buna seara saimir ELEV...Ma bucur ca te-ai bucurat de bucuria noastra ...!!!( ti-a placut de cate ori am folosit cuvantul BUCUROS ....???)
Saimir scrie:ofelia scrie:buna seara saimir ELEV...Ma bucur ca te-ai bucurat de bucuria noastra ...!!!( ti-a placut de cate ori am folosit cuvantul BUCUROS ....???)
De ce nu mi-ar placea?ca si eu ma repet cateodata in ce vorbesc fara sa imi dau seama
ACOLO O SA POVESTESC CU LUX DE AMANUNTE ...DUPA CE MI-OI REVENI DIN ...VISARE ....!!!carmen scrie:Buna ofelia![]()
Sunt convinsa ca a fost super. Asteptam toata povestea, stii tu unde
ofelia scrie:BUNA SEARA , COSTINAAAAAAAAA....CE FACI IUBIREEEEEEEE....???![]()
![]()
ofelia scrie: DA MAI SAIMIR ELEV , EU AM FACUT-O INTENTIONAT ....STII CHESTIA AIA CU INTARITUL IDEEI PRIN REPETARE ....???![]()
![]()
SE ZICE CA E PLEONASM DAR CE-MI PLACE PLEONASMUL ASTA ...NICI NU-TI IMAGINEZI ...
![]()
![]()
![]()
COSTINA scrie:ofelia scrie:BUNA SEARA , COSTINAAAAAAAAA....CE FACI IUBIREEEEEEEE....???![]()
![]()
ce sa fac...cu ochii in patru...si stau dupa puiuc, dar mai vin si pe la calculator. Victor a prins mare drag de imprimanta, de cabluri, de prize..si cand e pe langa calculator zica sama bage-n seama mai mult si: POC! pe butonul albastru care clipoceste:Power de-i spune
Saimir scrie:ofelia scrie: DA MAI SAIMIR ELEV , EU AM FACUT-O INTENTIONAT ....STII CHESTIA AIA CU INTARITUL IDEEI PRIN REPETARE ....???![]()
![]()
SE ZICE CA E PLEONASM DAR CE-MI PLACE PLEONASMUL ASTA ...NICI NU-TI IMAGINEZI ...
![]()
![]()
![]()
Nu stiam chestia astaDar de acuma bine ca o stiu si pot sa ma tot repet
ofelia scrie:REPETA , MAMA , REPETA .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ofelia scrie:DRAGELE MELE ....DRAGA ELEV SAIMIR ...VA PARASESC ....BUCATARIA MA ASTEAPTA PT CA ,,GHIOZDANUL ,, MEU ESTE GOL SI TREBUIE NEAPARAT SA-L UMPLU ....SI-APOI MOS ENE IMI DA TARCOALE ....ZICE CA MA ASTEAPTA IN PATUC ...
![]()
ASA CAAAAA... VA ZIC NOAPTE BUNA ,SOMN USOR , VISE PLACUTE ...SI PUPICI MULTI PANA LA INFINIT ....![]()
![]()
Saimir scrie:ofelia scrie:REPETA , MAMA , REPETA .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da da, dar sar putea sa se creada ca sunt si analfabet ca nu stiu sa vorbescDar eu stiu, pana imi dau drumul la gura e mai greu, da dupaia vai de capu cuiva ca il inebunesc cat vorbesc
ooooooooooooooooooo...bine ca mi-ai adus aminte ....carmen scrie:ofelia scrie:BUNA SEARA , CARMEN ,,,,CE VESELA ESTI IN SEARA ASTA ...!!!!PUPICI MULTI![]()
![]()
De ce n-as fi? Mai ales ca azi o avem in vizita si pe draga noastra TEO
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 38 vizitatori