S-ar putea, dar nu zic din nou ca ... nu prea stiu ce sa zic:(carmen scrie:Am revenit dar pana postez trece pauza de la teoviziune. Intri deseara pe chat cu TEO?
S-ar putea, dar nu zic din nou ca ... nu prea stiu ce sa zic:(carmen scrie:Am revenit dar pana postez trece pauza de la teoviziune. Intri deseara pe chat cu TEO?
ofelia scrie:ooooooooooooooooooo...bine ca mi-ai adus aminte ....carmen scrie:ofelia scrie:BUNA SEARA , CARMEN ,,,,CE VESELA ESTI IN SEARA ASTA ...!!!!PUPICI MULTI
De ce n-as fi? Mai ales ca azi o avem in vizita si pe draga noastra TEO
o sa ma lupt cu mos ene ....macar sa-i zic lui TEO , buna seara ....
Saimir scrie:S-ar putea, dar nu zic din nou ca ... nu prea stiu ce sa zic:(carmen scrie:Am revenit dar pana postez trece pauza de la teoviziune. Intri deseara pe chat cu TEO?
carmen scrie:Tu stii cand esti pregatit sa vorbesti cu TEO. Daca intri pe chat, nu uita din cand in cand sa scrii ceva ca altfel te da afara chatul pantru inactivitate
carmen scrie:Buna seara bucuriegabrielle scrie:e tema de azi dar adi a uitat sa propuna un cuvant ,aici se face tema
CUVANTUL dat de adi este TELEFON
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot], Google [Bot] şi 43 vizitatori