mirelutz@ scrie:buna ziua bucurosii..ce mai faceti? eu profit de nitel timp liber ca sa stau un piculet la vorba cu voi
carmen scrie:Buna ziua dragutilor . Azi ma cheama 'chiuleala'. Nu m-am simtit in apele mele si m-am dus la munca ca sa am de unde venii. Asa ca, dupa un somn de 3 ore iata-ma plutind in aceleasi ape
carmen scrie:Buna ziua dragutilor . Azi ma cheama 'chiuleala'. Nu m-am simtit in apele mele si m-am dus la munca ca sa am de unde venii. Asa ca, dupa un somn de 3 ore iata-ma plutind in aceleasi ape
adi scrie:CRISSTINICA scrie:ma scuzati nitel, trebuie sa dau un restart ca am niste scame...
si tu?
si eu am ceva cu pc-ul, sa dam cu ele pe geam
CRISSTINICA scrie:azi a mai fost o zi de marti cu ceasurile rele aferente. rezultatul restartului a fost ca nu mai potsa-mi accesez mail-ul din yahoo. si mes-ul a intrat tare greu.... goange! ce sa va zic, dimineata, cu febra musculara pe mine, am ridicat picioarele insuficient si m-am dus gramada peste un scaun de cred ca ma umplu de vanatai.
gabrielle scrie:zana uite un ceai cald
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot] şi 47 vizitatori