Ioana scrie:Eu am stat in fata televizorului si cand rulau reclamele, de frica sa nu piers ceva
mona_jux scrie:Eu nu am vazut "Intoarcerea Trandafirului"! :-28 :-28 :-28 Abia luni dupa amiaza am inceput sa "prind" Romantica acasa, schimband furnizorul de cablu!
Ioana scrie:Pentru ca eu plec in concediu vroiam sa va urez cu ocazia Sarbatorilor de Pasti:
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!
Va pup pe toti si ne vom "revedea" peste 2 saptamini.
carmen scrie:malimai scrie:
DOAMNE AJUTA!de cand asteapta ei cafeaua ta devenita realitate(ca si noi de altfel)
Crede-ma ca am avut emotii dar, a fost tare haios. Adi statea sub masa ca sa scoata din priza fierbatorul.
Ioana scrie:Pentru ca eu plec in concediu vroiam sa va urez cu ocazia Sarbatorilor de Pasti:
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!
Va pup pe toti si ne vom "revedea" peste 2 saptamini.
carmen scrie:malimai scrie:
ai avut emotii ca nu-ti iese cafeaua?nu se poate!
Nu, am avut emotii ca faceam o cafeluta reala prietenilor nostri
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori