Jokep scrie:Eu vreau acum timp.Am calculat eu cam cat timp imi petrec acasa
cam 14 ore si din astea 9-10 de somn adica eu stau decat 4 ore din care trebuie sa mananc si sa invat timp pt mine ioc
carmen scrie:Jokep scrie:Eu vreau acum timp.Am calculat eu cam cat timp imi petrec acasa
cam 14 ore si din astea 9-10 de somn adica eu stau decat 4 ore din care trebuie sa mananc si sa invat timp pt mine ioc
ce calcule ai facut
Dormi si tu cu o ora mai devreme si castigi ora pentru tine
florina scrie:Buna seara bucurosi!
Saimir scrie:Gata, In sfarsit am reusit sa intruca iara lo luat cu mofturi pe calculatoru asta.
Buna seara Carmen, Florina, Jokep, Nynna
carmen scrie:ofelia scrie:acum am sosit de la ploiesti..
Ploiesti? Zi tot. De ce, unde si cu cine? Ofeliaaaaaaaaaa, nu ne fierbe
ofelia scrie:
buna , ZANAAAAAAAAA.... hai ca usurel-usurel ...spun totul ....am fost la ploiesti cu a mea colega dupa caietele speciale ale prescolarilor ...
apoi am fost la DIRECTIA JUDETEANA PT PROTECTIA COPILULUI .... am un caz social de rezolvat dar am fost sa-mi iau si un certificat de handicap pt sotul meu pt obtinerea unui ajutor banesc pt medicamentele sotului meu ...ooooooffffffff.....
nynna scrie:Buna seara bucurie!!!Buna bucuroasilor!Va imbratisez mult si cu darg!Va pupik multttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doamne ce dor imi e de voi!
Trecfuga sa va citesc sa va ce ati mai facut ce noutati sunt in casuta noastra si poate am sanasa sa mai stau cu voi de vorba!
carmen scrie:ofelia scrie:
buna , ZANAAAAAAAAA.... hai ca usurel-usurel ...spun totul ....am fost la ploiesti cu a mea colega dupa caietele speciale ale prescolarilor ...
apoi am fost la DIRECTIA JUDETEANA PT PROTECTIA COPILULUI .... am un caz social de rezolvat dar am fost sa-mi iau si un certificat de handicap pt sotul meu pt obtinerea unui ajutor banesc pt medicamentele sotului meu ...ooooooffffffff.....
Deci ai avut ceva de alergat azi? Cu claudia nu te-ai intalnit?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori