florina scrie:Buna seara bucurosi!
buna seara FLORINAAAAAAAAAA....CE FACI IUBIREEEEEEEEEE....CA TARE DOOOOOOOOR IMI E DE TINEEEEEEE....!
florina scrie:Buna seara bucurosi!
LAVINIA scrie:Ce zici Carmen de noi ne-am intalnit la acelasi numar Am trimis amandoua in acelasi timp mesajul
carmen scrie:florina scrie:Buna seara bucurosi!
Buna seara surioara . Ai pupici de la adina
Toti aveti pupici de la adina. Examenul de ieri l-a luat. Astea doua de astazi tocmai luni le da rezultatul . Mai are un hop sambata si GATA
ofelia scrie:nu m-am intalnit cu draga de CLAUDIA ..., n-am avut timpul necesar ... dimineata am fost la gradinita si dupa amiaza am fost la ploiesti ... timpul a fost ...scurt ... mi-ar fi placut sa ma intalnesc cu ea ...ca stii ca mi-e tare draga si o iubesc f mult ...!
carmen scrie:LAVINIA scrie:Ce zici Carmen de noi ne-am intalnit la acelasi numar Am trimis amandoua in acelasi timp mesajul
Daaaaaaaaaa Am modificat. Ii spuneam lui adi ca-mi vine sa trisez acolo. Sa mai adaug un 0 sa mearga mai repede
carmen scrie:ofelia scrie:nu m-am intalnit cu draga de CLAUDIA ..., n-am avut timpul necesar ... dimineata am fost la gradinita si dupa amiaza am fost la ploiesti ... timpul a fost ...scurt ... mi-ar fi placut sa ma intalnesc cu ea ...ca stii ca mi-e tare draga si o iubesc f mult ...!
Stiu cucule drag ca o iubesti dar, speram ca te-ai intalnit cu ea pentru ca atunci cand se intalnesc bucurosii am senzatia ca sunt si eu cu ei.
florina scrie:Dragi bucurosi eu ma retrag spre vise.
Sa aveti o noapte minunata !
LAVINIA scrie:florina scrie:Dragi bucurosi eu ma retrag spre vise.
Noapte buna Florina si somnic usor!!!!
ofelia scrie:BUNA SEARA ,GABRIELLE .... MA RETTAG LA SOMNIC ....MAINE MA ASTEAPTA O ZI INCARCATA ....PUPICI MULTI DE NOAPTE BUNA ... SA PUPI SI BAIATU... CA TARE DRAG IMI ESTE ...!
carmen scrie:gabrielle scrie:
o pup si eu pe adina si ii tin pumni pentru sambata
I-am transmis. Stie adina ca toti bucurosii se gandesc la ea
ofelia scrie:LAVINIA scrie:florina scrie:Dragi bucurosi eu ma retrag spre vise.
Noapte buna Florina si somnic usor!!!!
BUNA SEARA ,lavinia .... NOAPTE BUNA lavinia ....
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 44 vizitatori