adiem scrie:am venit si eu sa vad ce mai povestiti,am vazut teoviziunea II si acum nu ma mai dezlipesc de povestile voastre...dar unde-i Adina?Ea nu spune nimic sau nu si-a revenit saraca dupa emotii...eu cred ca aveam nevoie de o saptamana ,asa ca o inteleg; multumim pentru relatarile de la fata locului ( mai ales ca eu am avut si supliment, multumesc zana buna ! )
Ca orice zana buna se pare ca imprastii caldura si prietenie printre noi, e un forum deosebit, de fapt pe moment nu mai intru pe altele ...si nu stiu daca va mai fi unul asemeni acestuia, ma refer la incarcatura pozitiva deosebita.Cuvintele acestea care prin repetare isi pierd din expresie...dar fara ele nu putem nici atat, multumesc inca o data ptr povestiri !
adiem scrie:am venit si eu sa vad ce mai povestiti,am vazut teoviziunea II si acum nu ma mai dezlipesc de povestile voastre...dar unde-i Adina?Ea nu spune nimic sau nu si-a revenit saraca dupa emotii...eu cred ca aveam nevoie de o saptamana ,asa ca o inteleg;
malimai scrie:acum chiar ma faceti sa plang.
cate emotii trebuie sa fi trait voi in acele minunate ore.
abia astept sa intre si Tanta pe forum pt ca-mi este tare draga,la fel cum imi este toata echipa.
Pe Andreea ati vazut-o?Dar pe Sebi,dar pe Rusinica?E la fel de dragut si in realitate?
Jokep scrie:E tot asa Rusinica ca l-am vazut eu
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 38 vizitatori