CLAUDIA scrie:buna adi...vad ca azi toti suntem pusi pe fapte mari..

cum sa avem mila, as manca si eu asa ceva
florina scrie:daaaaaaaaaa
florina scrie:stiti ce face tiganu cand e foame ( la noi pofta)???? CANTAAAAAAAA
Hai la cantat Bucurosi ca tot e ziua lui Ninus
CLAUDIA scrie:florina scrie:daaaaaaaaaa
acu multi ani am fost in italia,si acolo am descoperit acest dulce pinguin...mi-a placut asa de mult incat mi-am cheltuit aproape toti bani pe el...glumeamcert e ca atunci cand m-am intors acasa am cumparat muti ,multi ,multi pinguini sa le aduc si baietilor ca la noi nu aparuse inca,dar pe drum 36 de ore le-am mancat pe toate
sti ce rau mi-a parut cand am vazut ca nu mai sunt dar pur si simplu nu am putut rezista.
carmen scrie:asa nu se mai poate. Am balute pana la tastatura. ASm fost si mi-am cumparat 4 ciocolate, dar tot nu-mi astampar pofta. Priviti ce mi-ati facut
la telefon este adi care, normal ca rade de o biata fomeie pofticioasa
carmen scrie:asa nu se mai poate. Am balute pana la tastatura. ASm fost si mi-am cumparat 4 ciocolate, dar tot nu-mi astampar pofta. Priviti ce mi-ati facut
la telefon este adi care, normal ca rade de o biata fomeie pofticioasa
carmen scrie:faina melodie amelia, multumesc
adi scrie:da ce credeti voi ca doar carmen si florina au voie, am fugit la magazin sa imi cumpar, struguri, mere ca mi-a facut temi pofta, ciocolata, bombonele etc
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 37 vizitatori