myha c scrie:Buna dimineata bucurosilor...aoleu dulce de dimineata?Surioaraaaaaaaaaaaa...felia cea mai mare mie...harnicut-o ce tort ai facut!De asta ai disparut aseara
ne pregateai surpriza
Buna Carmen,tare bine cand gasim cafeluta facuta...e bunaaaaaaaaaaaaaaaaaa tare
carmen scrie:Dragelor, am zburat dupa amintiri. Ofelia iti las unca ai treaba multa de facut. Pana ma intorc vreau albumul plin. AM ZIS
gabrielle scrie:buna adi![]()
asa e si mie dar nu asteptam sa se desvasoare in asa fel ,sa jigneasca fetelebine ca a iesit ca erau nesuferiti
CLAUDIA scrie:buna dimineata scumpii mei...la ploiesti e un frig de ingheata apele..am venit sa beau ceva cald cu voi..
saimir,te bagi ca stiu ca-ti place lapticul..
CLAUDIA scrie:acum lamurete-ma tu ,mai sus adi cu gabrielle vb cum ca aseara ar fi plecat din concurs si d-mna fanica e adevarat..?
CLAUDIA scrie:ce rau imi pare ca nu m-am uitat pana la sfarsit,m-am uitat doar pana si-a luat irina la revedere si m-au plictisit fetele ca plangeau toate apoi am schimbat pe alt program..
CLAUDIA scrie:da ,adi ne-a lasat o adresa unde sa le trimitem,nici eu nu am trimis inca,trebuie sa caut,nu a zis daca e un termen limita dar sigur inca mai asteapta poze..
CLAUDIA scrie:ai inteles depre ce e vb..ceilalti bucurosi vor trebui sa ne recunoscace tare,cred ca o sa imi placa sa dau cu presupusul
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori