• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde hana » Dum Oct 14, 2007 4:11 pm

Uite ce banc am primit pe mess ?HAHA!

Un azil de batrani inchiriaza un autocar pentru o excursie. La putin timp de la plecare, soferul simte o bataie usoara pe umar si o bunicuta il intreaba daca vrea niste alune. Soferul accepta bucuros pumnul de alune pe care i-l ofera batrana. Dupa vreo 15 minute, batrana vine din nou cu un pumn de alune. Povestea se repeta inca de vreo cateva ori, dupa care soferul, nedumerit, o intreaba cand apare iar langa scaunul lui: - Mamaie, da' de ce nu mancati alunele, ca sunt scumpe, si aveti pensii mici... - Eee, da crezi ca mai avem dinti sa mancam noi alune? - Pai bine, si atunci de ce mai dati banii pe ele daca nu le puteti manca? - Eee, de fapt nici nu vrem alune, sugem doar ciocolata din jurul lor...
hana
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde adrian » Dum Oct 14, 2007 4:11 pm

gabrielle scrie:
adi scrie:cred ca am gresit adresa si am ajuns la polul nord, merg toate incalzitoarele si tot frig e

Servus Costina

?uite-macatsufar! la mine nu merge nimic si e un frig de imi ingheata si sufletu ?uite-macatsufar! ?uite-macatsufar!

vai de mine, stai sa aprind focul aici pe forum sa se faca cald
Imagine
adrian
membru
membru

Mesajde hana » Dum Oct 14, 2007 4:12 pm

la semineu, asa, Adi:)
hana
membru
membru

Mesajde adrian » Dum Oct 14, 2007 4:12 pm

COSTINA scrie:
la noi numeeeeeeeeeeerg ?uite-macatsufar! ?uite-macatsufar! si am datd rumul la aeroterma, o sa ne rupa curentu'..dar asta e
?pupasca! ?pupasca! Adi

la noi merge de la arterm, regia arad, la mama merge si aeru ?HAHA!
la tine, e victor si trebuie
adrian
membru
membru

Mesajde gabrielle » Dum Oct 14, 2007 4:12 pm

COSTINA scrie:Sister am vazut ca te-a ,,impresionat rau'' ce-a fosta seara la nora pt mama ?HAHA! ce nebunieeeeeeeee

asa e sury ma impresionat nu credeam ca un om poate sa jigneasca in asa fel ?fara!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Dum Oct 14, 2007 4:13 pm

COSTINA scrie:mai, dar noi ne vaitam de frig cand vorbim??intre noi:)n-avem voie ?pupasca! suntem in alta casutza acum, in cea a Bucuriei unde e cald si bineeeeeeeeee ?pupasca! ?pupasca!

asa e sury ?pupasca!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde hana » Dum Oct 14, 2007 4:13 pm

vaaaaai,. ced e bancuri imi trimite cienva pe emss, mor de ras?HAHA!

Un domn mascat intra intr-o banca si indreapta pistolul spre functionara: -Scoate imediat banii, ca de nu, iti zbor creierii! -Domnule, se pare ca n-ati citit destul de atent firma de deasupra usii! aici este o banca, dar o banca de sperma! -Atunci da-mi sase eprubete pline de sperma, urgent! asaaaaa, si-acum inghite-le pe toate sase! Functionara,intr-o panica extrema, bau cele sase eprubete cu sperma. Domnu' isi scoase masca si spuse: -bai Maricico, ai vazut ca se poate!?

Sotul si sotia in pat...momente toride... EA: ia-ma salbatic, arata-mi ca esti barbat adevarat ! EL: DA! DA! DA! EA: Spune-mi lucruri murdare ! EL: Baia, bucataria, covorul din sufragerie... ?HAHA!
hana
membru
membru

Mesajde gabrielle » Dum Oct 14, 2007 4:14 pm

COSTINA scrie:Uite ce banc am primit pe mess ?HAHA!

Un azil de batrani inchiriaza un autocar pentru o excursie. La putin timp de la plecare, soferul simte o bataie usoara pe umar si o bunicuta il intreaba daca vrea niste alune. Soferul accepta bucuros pumnul de alune pe care i-l ofera batrana. Dupa vreo 15 minute, batrana vine din nou cu un pumn de alune. Povestea se repeta inca de vreo cateva ori, dupa care soferul, nedumerit, o intreaba cand apare iar langa scaunul lui: - Mamaie, da' de ce nu mancati alunele, ca sunt scumpe, si aveti pensii mici... - Eee, da crezi ca mai avem dinti sa mancam noi alune? - Pai bine, si atunci de ce mai dati banii pe ele daca nu le puteti manca? - Eee, de fapt nici nu vrem alune, sugem doar ciocolata din jurul lor...

?HAHA! ?HAHA! super bancu ?HAHA! ?HAHA!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde adrian » Dum Oct 14, 2007 4:14 pm

?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! tare bancu
adrian
membru
membru

Mesajde hana » Dum Oct 14, 2007 4:15 pm

gabrielle scrie:asa e sury ma impresionat nu credeam ca un om poate sa jigneasca in asa fel ?fara!

da..din pacate exista prea multi astfel de oameni
hana
membru
membru

Mesajde gabrielle » Dum Oct 14, 2007 4:15 pm

adi scrie:
gabrielle scrie:
adi scrie:cred ca am gresit adresa si am ajuns la polul nord, merg toate incalzitoarele si tot frig e

Servus Costina

?uite-macatsufar! la mine nu merge nimic si e un frig de imi ingheata si sufletu ?uite-macatsufar! ?uite-macatsufar!

vai de mine, stai sa aprind focul aici pe forum sa se faca cald
Imagine

ce bine e adi acum ?pupasca!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde hana » Dum Oct 14, 2007 4:16 pm

nooooooo, dar e pusa lumea pe bancuri:))
Ursul si iepurasul gasesc pestisorul de aur.Acesta le spune ca daca il arunca inapoi in apa le indeplineste cate 3 dorinte. Ursul: -Eu vreau ca in padurea mea sa fie numai ursoaice. Iepurele rade. - Eu vreau o masina misto. Ursul: -Eu vreau ca si in padurea alaturata sa fie numai ursoaice. Iepurele rade din nou. - Eu vreau o vila cu piscina. Ursaul: -eu vreau ca pe tot pamantul sa fie numai ursoaice. Da` iepurele: -Eu vreau sa il faci pe urs homosexual. ?HAHA!
hana
membru
membru

Mesajde gabrielle » Dum Oct 14, 2007 4:16 pm

COSTINA scrie:

Servus Costina

la noi numeeeeeeeeeeerg ?uite-macatsufar! ?uite-macatsufar! si am datd rumul la aeroterma, o sa ne rupa curentu'..dar asta e
?pupasca! ?pupasca! Adi

trebuie sury pentru nepotel caldurica ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde adrian » Dum Oct 14, 2007 4:16 pm

COSTINA scrie:nooooooo, dar e pusa lumea pe bancuri:))
Ursul si iepurasul gasesc pestisorul de aur.Acesta le spune ca daca il arunca inapoi in apa le indeplineste cate 3 dorinte. Ursul: -Eu vreau ca in padurea mea sa fie numai ursoaice. Iepurele rade. - Eu vreau o masina misto. Ursul: -Eu vreau ca si in padurea alaturata sa fie numai ursoaice. Iepurele rade din nou. - Eu vreau o vila cu piscina. Ursaul: -eu vreau ca pe tot pamantul sa fie numai ursoaice. Da` iepurele: -Eu vreau sa il faci pe urs homosexual. ?HAHA!

?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! foarte tare
adrian
membru
membru

Mesajde hana » Dum Oct 14, 2007 4:17 pm

da..trebuie caldurica
hana
membru
membru

Mesajde gabrielle » Dum Oct 14, 2007 4:17 pm

COSTINA scrie:vaaaaai,. ced e bancuri imi trimite cienva pe emss, mor de ras?HAHA!

Un domn mascat intra intr-o banca si indreapta pistolul spre functionara: -Scoate imediat banii, ca de nu, iti zbor creierii! -Domnule, se pare ca n-ati citit destul de atent firma de deasupra usii! aici este o banca, dar o banca de sperma! -Atunci da-mi sase eprubete pline de sperma, urgent! asaaaaa, si-acum inghite-le pe toate sase! Functionara,intr-o panica extrema, bau cele sase eprubete cu sperma. Domnu' isi scoase masca si spuse: -bai Maricico, ai vazut ca se poate!?

Sotul si sotia in pat...momente toride... EA: ia-ma salbatic, arata-mi ca esti barbat adevarat ! EL: DA! DA! DA! EA: Spune-mi lucruri murdare ! EL: Baia, bucataria, covorul din sufragerie... ?HAHA!

?HAHA! ?HAHA! ce tare e primu ?HAHA! ?HAHA!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Dum Oct 14, 2007 4:18 pm

COSTINA scrie:
gabrielle scrie:asa e sury ma impresionat nu credeam ca un om poate sa jigneasca in asa fel ?fara!

da..din pacate exista prea multi astfel de oameni

?fara! asa e sury ?fara!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Dum Oct 14, 2007 4:19 pm

COSTINA scrie:nooooooo, dar e pusa lumea pe bancuri:))

?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! super
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde adrian » Dum Oct 14, 2007 4:19 pm

COSTINA scrie:da..trebuie caldurica

am adus si un cea clad
Imagine

o melodie care speram sa ne incalzeasca
http://youtube.com/watch?v=o1JdDn4JYEg
adrian
membru
membru

Mesajde hana » Dum Oct 14, 2007 4:20 pm

leeeeesin, rad pe infundate sa nu-mi trezesc baietii ?HAHA! ?HAHA!

inca vreo 2 si pt voi:
In sat soseste o invatatoare noua si tanara. In intampinarea ei este trimis un tanar aratos. Acesta ii pune frumos bagajele in caruta si se aseza in fata, langa domnisoara. La marginea satului, vad ei o vaca ce se imperechea cu un taur. Venita de la oras, invatatoarea este profund marcata si-l intreaba pe tanar: - De unde stie taurul, ca... stii tu... deci, cand este momentul potrivit? - Dupa mirosul vacii... Merg ei mai departe si vad un cal si o iapa facand acelasi lucru. - Si calul de unde stie...?, intreaba din nou curioasa femeie. - Tot dupa miros, la fel si cainii, si oile. Ajung ei la noul domiciliu al invatatoarei, descarca bagajele si baiatul isi ia ramas bun: - Toate cele bune! - Multumesc pentru ajutor, spune tanara. Mai treci pe la mine cand ti se desfunda nasul!

Preşedintele Bush şi secretarul de stat Colin Powell stăteau într-un bar. Un tip intră şi îl întreabă pe barman: - Nu-s ăia preşedintele Bush şi Colin Powell acolo la masă? - Da, ei sînt, răspunde barmanul. Aşa că tipul se duce la si le zice: - Ce onoare, ce faceţi aici? - Plănuim al treilea război mondial, zice Bush. - Serios? Şi ce o să se întîmple? - O să omorîm 140 de milioane de irakieni şi o blondă cu ţîţe mari, zice Bush. La care tipul: - O blonda cu ţîţe mari? De ce o blondă cu ţîţe mari? Bush se întoarce spre Powell, îl bate pe umăr şi zice: - Vezi, bă deşteptule, ţi-am zis eu că n-o să-i pese nimănui de 140 de milioane de irakieni! )) ?HAHA!
hana
membru
membru

Mesajde gabrielle » Dum Oct 14, 2007 4:23 pm

?HAHA! ?HAHA! doamne ce haioase sunt sury mor de ras ?HAHA! ?HAHA!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde hana » Dum Oct 14, 2007 4:24 pm

tare bun ceaiul acum si melodia e draguta
hana
membru
membru

Mesajde adrian » Dum Oct 14, 2007 4:24 pm

?HAHA! ?HAHA! ne-ai veselist costina
adrian
membru
membru

Mesajde hana » Dum Oct 14, 2007 4:26 pm

pai, cum sa nu ?HAHA!
Doua tipe seara tarziu pe strada. O patrula de jandarmi le opreste. Seful patrulei zice: - Buna seara, actele la control, va rog! Una dintre tipe raspunde: - Sunt stewardesa, tocmai ce am sosit dintr-un voiaj si acum merg repede spre casa sa fac un dus, sa ma schimb, pentru ca tocmai am fost anuntata ca trebuie sa plec imediat intr-un alt voiaj. Cum timpul este foarte scurt, in graba cu care am plecat am uitat geanta cu actele la serviciu. Va rog sa intelegeti situatia creata, dar timpul ma preseaza si ma grabesc... - Bun, inteleg, raspunde jandarmul. Dar dumneavoastra? zice el adresandu-se celeilalte tipe. La care tipa, rosie toata, raspunde: - Si eu tot curva sunt, dar nu stiu sa ma exprim...
hana
membru
membru

Mesajde hana » Dum Oct 14, 2007 4:27 pm

tipul asta de pe mess trimite massuri cu bancuri, dar sunt bestiale:))

Doi mosi stateau pe o banca: - Auzi , o vezi pe tipa aia? moare dupa mine! - Da de unde stii? - Doar n-o sa moara inaintea mea...
?HAHA!
hana
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?