Buna dimineata

. Avea dreptate florina. Si ce daca-i luni? Haideti sa gandim pozitiv. Ne intalnim cu colegii de care ne-a fost dor ca nu i-am vazut de vineri, ne imbracam frumos, vorbesc de cei care au trandavit in pijama, o sa apara adina sa ne povesteasca ce-a facut si cum si-a sarbatorit ziua, vine si crisstinica sa ne spuna cum a petrecut week-end-ul si cate alte surprize. De ce este urata ziua de luni? Ia sa pun eu de cafeluta, ca am inteles ca pe cea de la florina o bea cine intra primul si parca il vad pe romy dand tarcoale cescutei.

este pregatit pentru o noua saptamana asa ca am sa pun in el apa neinceputa ca sa ne mearga bine. A si inceput sa fiarba apa asa ca dau ibricelul deoparte si pun in apa un strop de inviorare, spor, energie, putere, vointa, optimism. Deja are o aroma placuta cafeluta. Mai rastorn in ibricel zambete, bucurie, satisfactii, un strop de dor si altul de imbratisari calde, caldura sufleteasca, multa iubire si ganduri bune. Pun din nou cafeluta pe foc si cand fierbe o iau deoparte si mai adaug PRIETENIE pentru o aroma si dulceata deosebita.
Va doresc un inceput de saptamana asa cum vi-l doriti