ZANAAAAAAAAAAA......

MULTUMESC , ADITA ...SURPRIZA A FOST ENORMA...S-A LASAT CU LACRIMI DE FERICIRE ...MERITI O CASA PLINA CU FLORI ....adi scrie:felicitari ofelia.lasa ca iti pregatesc mai bine o surpriza.
xen@ scrie:da.... ce mai faci miha? am vz pozele cu tine , ofelia si gaby... cred ca a fost emotionant... Imi place tare mult imaginea care o ai la semnatura...
xen@ scrie:Si eu la fel... tre sa fac ceva de mancare..... si eu prin casa...
VASILICA INACHE scrie:?itsme! Buna seara bucurie!
Vai de mine Costina au fost super tari bancurile !Am ris c-o mare pofta !Mi-au placut f. mult ,n-am mai ris de mult c-o asa pofta,mai ales ca-n ultimul timp am fost f. suparata cu taica-miu.Multumesc f. mult pt. urare !Din fericire tatal meu se simte mult mai bine si miine il externeaza .Mi-ajunge aceasta saptamina de chin,suferinta,grija ,stres si cheltuiala caci stii cum e in ziua de azi cu doctorii ,daca nu le dai nici nu te baga in seama .
Va pupacesc pe toti caci vrea sa intre fiica mea pe net .Daca mai pot o sa intru mai tirziu .Pa !![]()
COSTINA scrie:si cand sa ies...o vad pe Adina la portita![]()
![]()
Te imbratisez cu drag, frumoasa albastrea![]()
intru mai tarziu ca..nu mai am cum sa stau acum
Sa ne povestesti tot![]()
Adina scrie:
BUNA DIMINEATA , BUCUROSII MEI DRAGI ! Tare mult mi-ati lipsit ! Vad ca ne-am innoit cu o camera frumoasa !
Fug si la lecturat, insa nu stiu cat de mult pot recupera azi pentru ca ma asteapta o gramada de lucrari de facut !
Va multumesc din tot sufletul pentru toate gandurile voastre bune !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori