COSTINA scrie:buna si tie sister Gabi![]()
ce mai zici?
uite cum se-ncinge vorba cand eu trebuie sa ies![]()
mai vin eu sa va citesc..dar dupa cateva ore...am plan de indeplinit ca pe vreme lu'...
CRISSTINICA scrie:claudia, inseamna ca le-ai dat bine directia baietilor ti! bravo!
gabrielle scrie:
ce sa zic sury pe aici prin casa incerc sa ma incalzesc ca a intrat un frig in mine
gabrielle scrie:asa e surysi inghetam in casa ,maine imi merge cel mic la munte cred ca il imbrac de iarna
ca banuiesc ca e mai frig ca aici
CLAUDIA scrie:sa sti gabi ca si la noi e frig in casa ,ziceau astia ca ne dau caldura,dar de unde...cred ca se teme lumea ca va plati mult la intretinere..
CLAUDIA scrie:saptamana sta imi schimb si eu ca tot omul geamurile..vb .cantecului ''termopane ,termopane''sper sa se cunosca la temperatura,ca tare frig mai e iarna,inca nu stiu in ce zi ,au venit si au luat masurile de saptamana trecuta si abia astept sa termine ca am vazut eu la altii ce deranj se face..
CLAUDIA scrie:saptamana sta imi schimb si eu ca tot omul geamurile..vb .cantecului ''termopane ,termopane''sper sa se cunosca la temperatura,ca tare frig mai e iarna,inca nu stiu in ce zi ,au venit si au luat masurile de saptamana trecuta si abia astept sa termine ca am vazut eu la altii ce deranj se face..
gabrielle scrie:o excursie cu scoala la bran merge
CRISSTINICA scrie:m-am tot amagit eu ca nu-i nici o problema, ca se poate si mai rau, dar uite ca nu-i nici bine. asa mi se intampla de fiecare data cand ma duc sa-mi caut de imbracat, dar acum mi-a ajuns!!!! am mai dat eu jos acum 3 ani 20 kg, acum de ce sa nu reusesc?
Saimir scrie:Daca vrei sa faci vreo strategie sa scapi de kg sa ma anunti si pe mine sa facem impreuna ca poate reusesc si eu si sa imi spui cum ai facutca sa fac si eu. Daca vrei
gabrielle scrie:nu cristina noi nu mergem merge singur cu invatatoarea si colegii dar tot am asa o teama ca e pentru prima data cand merge singur undeva
CLAUDIA scrie:gabrielle scrie:o excursie cu scoala la bran merge
wow,la bran si noi o sa merge pe 26 27 28 luna asta avem rezervat deja o camera la o cabana ,se sarbatoreste halowen..
CRISSTINICA scrie:sigur! mai ales ca barbatii slabesc totdeauna mai usor decat femeile. faci miscare mai multa decat de obicei( si 15 min mai mult conteaza) si renunti la: dulciuri, paine, mazare, fasole, orez, paste fainoase, cartofi si sa vezi! eu am cam scapat la dulciuri, de-asta am luat-o din loc.
CLAUDIA scrie:gabrielle scrie:nu cristina noi nu mergem merge singur cu invatatoarea si colegii dar tot am asa o teama ca e pentru prima data cand merge singur undeva
mititelu,deci a venit vremea sa isi mai ia zborul baietii nostri,nu te ingrijora o sa vezi ce incantat o sa fie si eu cand a fost plecat vali prima data cu doamna tot la munte o sunam mereu pe doamna sa vad cum se simt dar ii spuneam sa nu afle si el ca eu vb cu ea la telefon...
Saimir scrie:AhaAm inteles. Am sa incerc sa vad, sper sa iasa ceva, desi eu nu is asa din mancare ca nu mananc mult. Mananc putin si repede,
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 31 vizitatori