CRISSTINICA scrie:a! uitasem! pana la urma nu am mai ajuns la nunta sambata seara, caci marius a ajuns tarziu si nu mai era in stare dupa 24 de ore de mers cu masina. numai ca eu m-am hotarat sa fac tot posibilul sa slabesc. m-am tot amagit eu ca nu-i nici o problema, ca se poate si mai rau, dar uite ca nu-i nici bine. asa mi se intampla de fiecare data cand ma duc sa-mi caut de imbracat, dar acum mi-a ajuns!!!! am mai dat eu jos acum 3 ani 20 kg, acum de ce sa nu reusesc?
carmen scrie:Si cate inca multe ocazii or sa fie. Cati ani faci engleza?
CRISSTINICA scrie:si in culmea elanului meu de slabit ce gasesc prin casuta cea noua?? prajituri, cornulete, bunatati cu creme, si bancuri tari, sa rad si sa ma ingras mai dihai!
Saimir scrie:carmen scrie:Si cate inca multe ocazii or sa fie. Cati ani faci engleza?
Pai cred ca toti 4, nu stiu sigur, dar asa cred... Da sper sa fac tot cu dna profesoara(are 25-26 de ani)
carmen scrie:stiam dragul meu si daca nu as fii stiut, banuiam. Doar nu ti-ar fi placut o babuta cu bluza descheiata la gat
Saimir scrie:
---
Maine intra Teo? Sar putea sa fiu aici
carmen scrie:Sper din toata inima sa intre maine. Sa speram ca nu mai intervine alta problema
Petrica, nu mai spune ca esti urat ca nu-i adevarat. Vorbesc serios. Chiar esti dragut si cred ca o sa fi un barbat pe cinste
carmen scrie:O sa mai vorbim peste 4-5 ani si atunci ai sa-mi dai dreptate
CLAUDIA scrie:sa sti gabi ca si la noi e frig in casa ,ziceau astia ca ne dau caldura,dar de unde...cred ca se teme lumea ca va plati mult la intretinere..
CRISSTINICA scrie: faci miscare mai multa decat de obicei( si 15 min mai mult conteaza) si renunti la: dulciuri, paine, mazare, fasole, orez, paste fainoase, cartofi si sa vezi! eu am cam scapat la dulciuri, de-asta am luat-o din loc.
Saimir scrie:
AhaAm inteles. Am sa incerc sa vad, sper sa iasa ceva, desi eu nu is asa din mancare ca nu mananc mult. Mananc putin si repede,
carmen scrie:dupa toate jignire aduse cum poate sa mai stea in casa? Daca ma gandesc bine e perfect, sa traga ponoasele vorbelor aiurea aruncare
Nu e bine. Nici la stomac nu-i sanatos dar ai toate sansele sa te si ingrasi
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori