carmen scrie:Iubiti bucurosi, sunt datoare cu o explicatie. Am spus dimineata la cafeluta, ca astazi avem motiv de bucuria chiar si daca ne imbracam frumos si lasam pijamalele acasa. Vroiam sa va spun ca aseara, pe la 8, a venit o prietena de la o nunta si m-a luat la ea. Sta la un bloc distanta de mine asa ca, am ridicat pantalonii de la pijama cat sa nu se vada din capot si am trecut drumul la ea acasa. Petrecerea a durat pana la 3 dimineata asa ca astazi am uitat sa dorm. Normal ca la mine toata noaptea a mers calculatorul, televizorul si lampa de birou a fost aprinsa. Asa ca, ma gandesc ca n-ar fi rau sa dorm si eu ca tot omul noaptea.
dar stiu ca te-ai distrat, nu gluma.
Ceea ce ai spus aici mi-aduce aminte de o nebunie din facultate. Eram anul I si stateam intr-un camin de liceu. Era sambata seara, cam plictisitor, fara tv, calculator..cat sa citesti???
asa ca impreuna cu vreo 4 colege, am hotarat sa ne imbracam si sa mergem si noi la nunta din cantina elevilor, ca prea era muzica buna..ne mai si gandeam la tort si prajituri...
Si..din pijamale cum eram toate, nu ne-a luat mai mult de 10 minute sa fim imbracate, machiate si hop la nunta
Ajunse in fata cantinei elevilor, ne-a fost jena sa intram, dar niste tipi draguti au venit la noi si ne-am incins la vorba timp de vreo ora. Aflam ca unul din tipi e fratele mirelui.
aaaaaaaa..va dati seama ca le-am spus baietilor ca am iesit la o plimbare..ca ne saturasem de invatat

Faza cu invatatul l-a impresionat pe fratele mirelui care a zbughit-o in cantina pentru a se intoarce incarcat de sampanie, vin, dulciuri si alte bunatati.
noi..eram nebune, dar ne era jena sa acceptam, in cele din urma, o prietena mai zapacita a luat sacosele, fara sa mai zica decat:Casa de piatra!
n-o sa pot uita nebunia ce-a urmat..pana in zori..de data asta in pijamale, noi fetele