• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde Adina » Vin Apr 06, 2007 11:11 am

carmen scrie:Dar mai bine sa fac cafeluta. Imagine asteapta nerabdator sa vada ce ii ofer. Normal ca am sa incep, asa cum constructorul incepe cu fundatia, cu credinta. Apoi adaug amintiri, aromele copilariei si caldura ei, vraja, minune, bunatate, dragoste, cat mai multa liniste si impacare sufleteasca, pace, liniste, speranta, ingaduinta, devotament. Este musai sa mai pun cativa stropi de rabdare, tarie si forta, cumpatare, fericire, puteri reinnoite, curaj. Iar pentru mai multa aroma si dulceata am sa pun IERTARE

Va doresc o zi in care sa aveti puterea si curajul sa iertati si sa cereti iertare
Imagine

MULTUMESC , DRAGA CARMEN ! Din cafeluta asta imi voi face o rezerva mai mare ! Dar cel mai mult mi-as dori sa pot darui din cafeluta ta de astazi la cat mai multe persoane , mai ales unei persoane anume , si sa ii simta adevarata aroma ... si sa ajunga acolo unde trebuie , la suflet !
Imagine
Adina
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde Gabriela Copae » Vin Apr 06, 2007 11:11 am

Buna ziua BUCUROSILOR!!!!!!!!
I-a ghiciti voi ce veste am primit? Nu plec saptamina viitoare la Bucuresti.Asta da veste intr-o zi mare.
Sunt inca la serviciu dar nu m-a rabdat sufletul sa nu spun la toata lumea ce bucuroasa sunt si dupa-amiaza nu cred ca o sa am timp sa va scriu.
Astazi fac < cozonacul si vopsesc ouale>, doamne ce minune aduce primavara...Casa sclipeste de curatenie, miroase a cozonac si a prajituri, toti uitam de oboseala si ne grabim ca totul sa fie frumos, masa sa fie imbelsugata si sa multumim lui Dumnezeu, din tot sufletul, pentru faptul ca suntem sanatosi si ca ne-am implinit menirea de parinti, bunici,...
Nimic nu este mai frumos decit o casa plina cu oameni pe care ii iubesti si te iubesc. Duminica , de Pasti , ne adunam la mine toata familia si vom sarbatorii asa cum,inca mai cred, ca noi romanii stim sa intimpinam Sfintele Sarbatori. O sa negindim la toti si o sa inchinam pentru voi scumpilor cite un pahar si o sa va trimit o fotografie cu toti cei dragi mie.
Acum vreau sa va dictez reteta mea speciala pentru cozonac si cum vopsesc eu ouale.
Imi iau cardul, copilul ramas inca acasa, pe Carmen,merg la Kaufland cumpar faina , zahar, lapte, 70 oua (ca suntem multi) mirodenii. nuci , vopsea pentru oua - intr-un cuvint cumpar cam circa un <cos plin>,
le pun in sacose si pina acasa le cara toata trupa pe jos ca distanta nu este chiar asa de mare(doua statii de autobuz de provincie) .Facem economie la bani este 1,5 biletul,nu?.Apoi i le dau mamei in brate si ma vait cit de obosita sunt ca am facut cozonac. Am facut o singura data cozonac care a crescut ca Fat Frumos din poveste.. in cuptorul de la aragaz pe care il curatam din 5 in 5 minute ca se ardea aluatul si era un fum de ma mir cum nu au chemat vecinii pompierii. Asa ca m-am gindit sa schimb < reteta> si sa v-o recomand si voua celor care sunteti priceputi ca mine. :-9
De prajituri ce sa spun sunt as, atitea am facut intr-un an ca mi-a luat foc mixerul - vreau sa spun ca ardea cu flacara de nu stiam cum sa-l aruncam mai repede. Mai doriti si alte retete ca mai am citeva..Tot ce tine de capitolul dulciuri este resortul meu adica- Traiasca Supermarketingul! :-20
Scumpilor am vrut sa va creez o atmosfera cit mai buna ca atunci cind ajungeti acasa sa nu vi se para o corvoada ce aveti de facut ci sa va ginditi si la solutiile pe care vi le-am dat eu. Nu are cine scrieti-mi si eu voi fi cu sfatul ca la MRS PROPER!!!! :-23
Eu va pup dragalasilor si nu uitati ca diseara sa mergeti macar pentru o ora la Biserica, sa spuneti o rugaciune din tot sufletul, pentru ca sa simtiti cu adevarat ca viata este minunata si ca merita traita indiferent de cite greutati intimpinam.Va pup,Gabi :-5
P.S.Tineti-mi pumnii ca trimit...... :-6
gabi
Gabriela Copae
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Apr 06, 2007 11:16 am

Buna, Gabi ! Cea mai potrivita reteta ! :3 M-ai ajutat sa zambesc ! Va pup cu drag !
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Apr 06, 2007 11:39 am

...Si pentru ca toata lumea este tare ocupata in perioada asta cu pregatiri, sunt doar eu si cu mine pe aici...ma simt singura ...dar ma gandesc cu drag la voi ! Sa aveti cele mai frumoase sarbatori si sufletele sa va fie linistite si impacate !
Adina
membru
membru

Mesajde nynna » Vin Apr 06, 2007 12:00 pm

carmen scrie:Imagine Buna dimineata. Cum stati cu pregatirile? Oare pasca lui amalia cum a iesit? Dar cozonacul? Cele mai dulci amintiri sunt cele in care mami facea cozonacul de Paste iar noi dadeam tarcoale cuptorului. Binenteles ca nu ne capatam cu nimic dar mirosul de cozonac umplea casa si ne facea sa simtim ca este sarbatoare. Dulci si calde amintiri. Dar mai bine sa fac cafeluta. Imagine asteapta nerabdator sa vada ce ii ofer. Normal ca am sa incep, asa cum constructorul incepe cu fundatia, cu credinta. Apoi adaug amintiri, aromele copilariei si caldura ei, vraja, minune, bunatate, dragoste, cat mai multa liniste si impacare sufleteasca, pace, liniste, speranta, ingaduinta, devotament. Este musai sa mai pun cativa stropi de rabdare, tarie si forta, cumpatare, fericire, puteri reinnoite, curaj. Iar pentru mai multa aroma si dulceata am sa pun IERTARE

Va doresc o zi in care sa aveti puterea si curajul sa iertati si sa cereti iertare
Imagine

Iti multumim pentru tot e ne-ai oferit cu atita dragoste si iti uram tot binele din lume draga ZANA!!! :-5 :-5 :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde nynna » Vin Apr 06, 2007 12:02 pm

Gabriela Copae scrie:Buna ziua BUCUROSILOR!!!!!!!!
I-a ghiciti voi ce veste am primit? Nu plec saptamina viitoare la Bucuresti.Asta da veste intr-o zi mare.
Sunt inca la serviciu dar nu m-a rabdat sufletul sa nu spun la toata lumea ce bucuroasa sunt si dupa-amiaza nu cred ca o sa am timp sa va scriu.
Astazi fac < cozonacul si vopsesc ouale>, doamne ce minune aduce primavara...Casa sclipeste de curatenie, miroase a cozonac si a prajituri, toti uitam de oboseala si ne grabim ca totul sa fie frumos, masa sa fie imbelsugata si sa multumim lui Dumnezeu, din tot sufletul, pentru faptul ca suntem sanatosi si ca ne-am implinit menirea de parinti, bunici,...
Nimic nu este mai frumos decit o casa plina cu oameni pe care ii iubesti si te iubesc. Duminica , de Pasti , ne adunam la mine toata familia si vom sarbatorii asa cum,inca mai cred, ca noi romanii stim sa intimpinam Sfintele Sarbatori. O sa negindim la toti si o sa inchinam pentru voi scumpilor cite un pahar si o sa va trimit o fotografie cu toti cei dragi mie.
Acum vreau sa va dictez reteta mea speciala pentru cozonac si cum vopsesc eu ouale.
Imi iau cardul, copilul ramas inca acasa, pe Carmen,merg la Kaufland cumpar faina , zahar, lapte, 70 oua (ca suntem multi) mirodenii. nuci , vopsea pentru oua - intr-un cuvint cumpar cam circa un <cos plin>,
le pun in sacose si pina acasa le cara toata trupa pe jos ca distanta nu este chiar asa de mare(doua statii de autobuz de provincie) .Facem economie la bani este 1,5 biletul,nu?.Apoi i le dau mamei in brate si ma vait cit de obosita sunt ca am facut cozonac. Am facut o singura data cozonac care a crescut ca Fat Frumos din poveste.. in cuptorul de la aragaz pe care il curatam din 5 in 5 minute ca se ardea aluatul si era un fum de ma mir cum nu au chemat vecinii pompierii. Asa ca m-am gindit sa schimb < reteta> si sa v-o recomand si voua celor care sunteti priceputi ca mine. :-9
De prajituri ce sa spun sunt as, atitea am facut intr-un an ca mi-a luat foc mixerul - vreau sa spun ca ardea cu flacara de nu stiam cum sa-l aruncam mai repede. Mai doriti si alte retete ca mai am citeva..Tot ce tine de capitolul dulciuri este resortul meu adica- Traiasca Supermarketingul! :-20
Scumpilor am vrut sa va creez o atmosfera cit mai buna ca atunci cind ajungeti acasa sa nu vi se para o corvoada ce aveti de facut ci sa va ginditi si la solutiile pe care vi le-am dat eu. Nu are cine scrieti-mi si eu voi fi cu sfatul ca la MRS PROPER!!!! :-23
Eu va pup dragalasilor si nu uitati ca diseara sa mergeti macar pentru o ora la Biserica, sa spuneti o rugaciune din tot sufletul, pentru ca sa simtiti cu adevarat ca viata este minunata si ca merita traita indiferent de cite greutati intimpinam.Va pup,Gabi :-5

Dragelor dar va pricepeti sa aduceti zimbetul pe buze si caldura sufleteasaca!Va multumim si va iubim! :-5 :-5 :-5 :-6 :-6 :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde malimai » Vin Apr 06, 2007 12:20 pm

carmen scrie:Imagine Buna dimineata. Cum stati cu pregatirile? Oare pasca lui amalia cum a iesit? Dar cozonacul? Cele mai dulci amintiri sunt cele in care mami facea cozonacul de Paste iar noi dadeam tarcoale cuptorului. Binenteles ca nu ne capatam cu nimic dar mirosul de cozonac umplea casa si ne facea sa simtim ca este sarbatoare. Dulci si calde amintiri. Dar mai bine sa fac cafeluta. Imagine asteapta nerabdator sa vada ce ii ofer. Normal ca am sa incep, asa cum constructorul incepe cu fundatia, cu credinta. Apoi adaug amintiri, aromele copilariei si caldura ei, vraja, minune, bunatate, dragoste, cat mai multa liniste si impacare sufleteasca, pace, liniste, speranta, ingaduinta, devotament. Este musai sa mai pun cativa stropi de rabdare, tarie si forta, cumpatare, fericire, puteri reinnoite, curaj. Iar pentru mai multa aroma si dulceata am sa pun IERTARE

Imagine

Carmen esti incantatoare.De fiecare data cand este o sarbatoare astept cu nerabdare surprizele tale si niciodata nu ma dezamagesti.
Ma topesc dupa tine.Imagine
malimai
membru
membru

Mesajde malimai » Vin Apr 06, 2007 12:21 pm

Adina scrie:Imagine

Superba imaginea.Iti da atata liniste!!!
malimai
membru
membru

Mesajde malimai » Vin Apr 06, 2007 12:25 pm

Gabriela Copae scrie:Buna ziua BUCUROSILOR!!!!!!!!
Astazi fac <cozonacul>, doamne ce minune aduce primavara...Casa sclipeste de curatenie, miroase a cozonac si a prajituri, toti uitam de oboseala si ne grabim ca totul sa fie frumos, masa sa fie imbelsugata si sa multumim lui Dumnezeu, din tot sufletul, pentru faptul ca suntem sanatosi si ca ne-am implinit menirea de parinti, bunici,...
Imi iau cardul, copilul ramas inca acasa, pe Carmen,merg la Kaufland cumpar faina , zahar, lapte, 70 oua (ca suntem multi) mirodenii. nuci , vopsea pentru oua - intr-un cuvint cumpar cam circa un <cos>,
le pun in sacose si pina acasa le cara toata trupa pe jos ca distanta nu este chiar asa de mare(doua statii de autobuz de provincie) .Facem economie la bani este 1,5 biletul,nu?.Apoi i le dau mamei in brate si ma vait cit de obosita sunt ca am facut cozonac. Am facut o singura data cozonac care a crescut ca Fat Frumos din poveste.. in cuptorul de la aragaz pe care il curatam din 5 in 5 minute ca se ardea aluatul si era un fum de ma mir cum nu au chemat vecinii pompierii. Asa ca m-am gindit sa schimb <reteta> si sa v-o recomand si voua celor care sunteti priceputi ca mine. :-9

mai bine faceam si eu ca tine...
mi-a iesit Pasca cumva,cumva dar nu-i ca cea din poza si pt asta sunt tare suparata.
ma enerveaza astia care dau o reteta si pun poza de la alta reteta.ne induc in eroare pe noi astia nepriceputi.

multumim Gabi.chiar ar trebui sa mergem la bisericaImagine
malimai
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Apr 06, 2007 12:37 pm

Buna, Amalia ! Ce mai faci ? Vad ca esti in toiul pregatirilor ! Spor la treaba !
Adina
membru
membru

Mesajde malimai » Vin Apr 06, 2007 12:39 pm

Multumesc si tie la fel.mi-am luat o pauza sa vad ce ati mai scris si acum fug inapoi,desi nu am citit tot.
Te sarut Adina si mai vorbim
malimai
membru
membru

Mesajde fly » Vin Apr 06, 2007 12:58 pm

Buna ADINA! Buna ADIEM!
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Apr 06, 2007 1:06 pm

Buna, Florina ! Ce faci ?
Adina
membru
membru

Mesajde adrian » Vin Apr 06, 2007 1:08 pm

Buna ziua tuturor!
adrian
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Apr 06, 2007 1:10 pm

adi scrie:Buna ziua tuturor!

Buna, Adi si tuturor ! Se pare ca lumea vine....pleaca ! Chiar as fi avut nevoie sa mai vorbesc cu cineva ! Nu-i nimic ! Sper ca intr-un final sa fie bine !
Adina
membru
membru

Mesajde adrian » Vin Apr 06, 2007 1:11 pm

Mai ceva ca traficul din bucuresti la noi pe forum :-17 :-17 :-20 :-20
adrian
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Apr 06, 2007 1:15 pm

adi scrie:Mai ceva ca traficul din bucuresti la noi pe forum :-17 :-17 :-20 :-20

Chiar asa Adi ! Si vreau sa iti spun ca observasem si eu ca se cam face dezordine pe forum ! Este bine sa fim mai ordonati cand scriem si unde scriem ! Ai facut foarte bine ca ai luat atitudine !
Adina
membru
membru

Mesajde fly » Vin Apr 06, 2007 1:18 pm

Scuze....dar musafirii :-20 ....sper sa vin repede :-1
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde adrian » Vin Apr 06, 2007 1:19 pm

Multumesc, nu vreau decat ca peste 2 ani cand ne apucam sa recitim, sa stim ce este pe aici. Si atunci ca doamna intra sa inteleaga ceva.
Plus ca este ilogic ca la un subiect unde vorbim despre "patrujel" sa vorbim si de excursiile in Constanta. :)))) :-18
adrian
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Apr 06, 2007 1:19 pm

Stiti cine mai lipseste , nu? Carmen si Gabi ca sa fim formatia de la Bucuresti completa ! :-20
Adina
membru
membru

Mesajde adrian » Vin Apr 06, 2007 1:21 pm

Da, ai dreptate, eu de Gabi m-am indragostit :-17 in sensul bun al cuvantului, :-11 de Carmen ce sa mai spun... iar de tine si Fly nu mai zic nimic ca ne ies vorbe,
adrian
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Apr 06, 2007 1:24 pm

adi scrie:Da, ai dreptate, eu de Gabi m-am indragostit :-17 in sensul bun al cuvantului, :-11 de Carmen ce sa mai spun... iar de tine si Fly nu mai zic nimic ca ne ies vorbe,

:-20 Bine spui , draga Adi ! Ne mai trezim ca incepe amalia sau altii sa suspecteze ceva ! :-37 :-36 :-37
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Apr 06, 2007 1:26 pm

Aaaa, si iti multumesc Adi ca ai aranjat avatarul ! :-10 :-5
Adina
membru
membru

Mesajde adrian » Vin Apr 06, 2007 1:27 pm

:-37 :-9 Da da ai dreptate!

Unde va petreceti sarbatorile,daca nu cumva ati spus si am ramas eu prea in urma.
adrian
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Apr 06, 2007 1:29 pm

adi scrie::-37 :-9 Da da ai dreptate!

Unde va petreceti sarbatorile,daca nu cumva ati spus si am ramas eu prea in urma.

Eu, acasa ! Nu stiu ceilalti, dar nu cred ca au spus care pe unde pleaca !
A, ba da , Gabi ne-a zugravit cel mai frumos tablou de familie acum de Pasti !
Adina
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?