de Gabriela Copae » Vin Apr 06, 2007 11:11 am
Buna ziua BUCUROSILOR!!!!!!!!
I-a ghiciti voi ce veste am primit? Nu plec saptamina viitoare la Bucuresti.Asta da veste intr-o zi mare.
Sunt inca la serviciu dar nu m-a rabdat sufletul sa nu spun la toata lumea ce bucuroasa sunt si dupa-amiaza nu cred ca o sa am timp sa va scriu.
Astazi fac < cozonacul si vopsesc ouale>, doamne ce minune aduce primavara...Casa sclipeste de curatenie, miroase a cozonac si a prajituri, toti uitam de oboseala si ne grabim ca totul sa fie frumos, masa sa fie imbelsugata si sa multumim lui Dumnezeu, din tot sufletul, pentru faptul ca suntem sanatosi si ca ne-am implinit menirea de parinti, bunici,...
Nimic nu este mai frumos decit o casa plina cu oameni pe care ii iubesti si te iubesc. Duminica , de Pasti , ne adunam la mine toata familia si vom sarbatorii asa cum,inca mai cred, ca noi romanii stim sa intimpinam Sfintele Sarbatori. O sa negindim la toti si o sa inchinam pentru voi scumpilor cite un pahar si o sa va trimit o fotografie cu toti cei dragi mie.
Acum vreau sa va dictez reteta mea speciala pentru cozonac si cum vopsesc eu ouale.
Imi iau cardul, copilul ramas inca acasa, pe Carmen,merg la Kaufland cumpar faina , zahar, lapte, 70 oua (ca suntem multi) mirodenii. nuci , vopsea pentru oua - intr-un cuvint cumpar cam circa un <cos plin>,
le pun in sacose si pina acasa le cara toata trupa pe jos ca distanta nu este chiar asa de mare(doua statii de autobuz de provincie) .Facem economie la bani este 1,5 biletul,nu?.Apoi i le dau mamei in brate si ma vait cit de obosita sunt ca am facut cozonac. Am facut o singura data cozonac care a crescut ca Fat Frumos din poveste.. in cuptorul de la aragaz pe care il curatam din 5 in 5 minute ca se ardea aluatul si era un fum de ma mir cum nu au chemat vecinii pompierii. Asa ca m-am gindit sa schimb < reteta> si sa v-o recomand si voua celor care sunteti priceputi ca mine. :-9
De prajituri ce sa spun sunt as, atitea am facut intr-un an ca mi-a luat foc mixerul - vreau sa spun ca ardea cu flacara de nu stiam cum sa-l aruncam mai repede. Mai doriti si alte retete ca mai am citeva..Tot ce tine de capitolul dulciuri este resortul meu adica- Traiasca Supermarketingul! :-20
Scumpilor am vrut sa va creez o atmosfera cit mai buna ca atunci cind ajungeti acasa sa nu vi se para o corvoada ce aveti de facut ci sa va ginditi si la solutiile pe care vi le-am dat eu. Nu are cine scrieti-mi si eu voi fi cu sfatul ca la MRS PROPER!!!! :-23
Eu va pup dragalasilor si nu uitati ca diseara sa mergeti macar pentru o ora la Biserica, sa spuneti o rugaciune din tot sufletul, pentru ca sa simtiti cu adevarat ca viata este minunata si ca merita traita indiferent de cite greutati intimpinam.Va pup,Gabi :-5
P.S.Tineti-mi pumnii ca trimit...... :-6
gabi