BUCUROASELOR ...VA INVIT LA UN CEAI ...!

xen@ scrie:gabrielle scrie:era unu care avea si nevasta si amanta si venise sa le zica la ambele ca le iubeste si ambele l au lasat cu ochi in soare
Fete destepte....... o fi orbit saracu'?
... cam asa e la moda acum...
![]()
xen@ scrie:multumim Ofelia.. chiar e bun pe frigu asta...![]()
gabrielle scrie:xen@ scrie:gabrielle scrie:era unu care avea si nevasta si amanta si venise sa le zica la ambele ca le iubeste si ambele l au lasat cu ochi in soare
![]()
ce sa orbeasca ca era unu pitic si barbos
CRISSTINICA scrie:gabrielle scrie:era unu care avea si nevasta si amanta si venise sa le zica la ambele ca le iubeste si ambele l au lasat cu ochi in soare
mi se pare normal! dar ce tupeu!? ele stiau una de alta?
gabrielle scrie:xen@ scrie:gabrielle scrie:era unu care avea si nevasta si amanta si venise sa le zica la ambele ca le iubeste si ambele l au lasat cu ochi in soare
![]()
xen@ scrie:gabrielle scrie:xen@ scrie:gabrielle scrie:era unu care avea si nevasta si amanta si venise sa le zica la ambele ca le iubeste si ambele l au lasat cu ochi in soare
![]()
pitic.... barbos.... cu nevasta si amanta...![]()
![]()
smecher omu'
![]()
![]()
Adina scrie:Buna, Ofelia ! Vad ca ti-ai intrat in mana cu asa poze frumoase !
Cat de frumoasa e poza asta cu lunaofelia scrie:Adina scrie:Buna, Ofelia ! Vad ca ti-ai intrat in mana cu asa poze frumoase !
BUNA , ADINAAAAAA.... VREAU SA-TI DARUIESC UN...
DE ZIUA TA ...SI INCA O DATA ,, LA MULTI ANI !
ITI TRIMIT SI LUNA....SA STII CA MA GANDESC LA TINE CAND NU ESTI PE-AICI...
CRISSTINICA scrie:dragutele mele, voi va strangeti la taclale si eu trebuie sa plec. multi pupici si spor la treaba( gemuri, prajeli, curatenie, ce mai aveti in program). pe maine!
CRISSTINICA scrie:dragutele mele, voi va strangeti la taclale si eu trebuie sa plec. multi pupici si spor la treaba( gemuri, prajeli, curatenie, ce mai aveti in program). pe maine!
ofelia scrie: BUNA , ADINAAAAAA.... VREAU SA-TI DARUIESC UN...
DE ZIUA TA ...SI INCA O DATA ,, LA MULTI ANI !
ITI TRIMIT SI LUNA....SA STII CA MA GANDESC LA TINE CAND NU ESTI PE-AICI...
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 14 vizitatori