adi scrie:Daca m-ar intreba si pe mine cineva unde imi petrec sarbatorile :-22 (glumesc) ma duc la Bunici nu m-au vazut de un car de vreme, dar i-au si calculatorul cu mine sa nu raman fara voi.
adi scrie:eeee pai tu nu esti niciodata absenta te pastram in suflet.
Mai stii poate lumea va fi ocupata cu sarbatorile si nu va avea timp de scris
Adina scrie:
Vai , Adi, ce necioplita sunt ! :-11 :-20 Dar ma tot bazaie cineva pe mess si sunt in mai multe luntre ! Atentie distributiva sau mai degraba "atentie la neatentie " !
Unde sunt bunicii tai ? Iti doresc sa ai cele mai frumoase sarbatori !
Adina scrie:Plec si eu acum ! Va doresc din suflet sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori , sa fiti buni si sa aduceti mangaiere si iubire celor dragi si celor care au nevoie !
Adina scrie:adi scrie:Da, ai dreptate, eu de Gabi m-am indragostit :-17 in sensul bun al cuvantului, :-11 de Carmen ce sa mai spun... iar de tine si Fly nu mai zic nimic ca ne ies vorbe,
:-20 Bine spui , draga Adi ! Ne mai trezim ca incepe amalia sau altii sa suspecteze ceva ! :-37 :-36 :-37
adi scrie:Daca m-ar intreba si pe mine cineva unde imi petrec sarbatorile :-22 (glumesc) ma duc la Bunici nu m-au vazut de un car de vreme, dar i-au si calculatorul cu mine sa nu raman fara voi.
adi scrie:Daca doamna Teo / Mihaela / Carmen / Adina daca retin bine au fost raciti, acum e randul meu daca nu ma vedeti maine, sunt cu ceaiu de tei langa pat!
Dar tot nu va las eu! :-20
Printre 3 stranuturi si 2 tuse, va urez noapte buna, fug sa nu va contaminez.
steff scrie:uite ca am zis sa nu te las singura la asa o sarbatoare
sa 'implinesti' 10.000 de mesaje iti doresc :-10
sau mai bine....'fara numar'!! :-18 [<<ca>>]
si lasa gandurile sinistre :-17
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori