Romy scrie:Da da ! Buna dimineata !
Buna dimineata din nou iau cafeluta lui Gabi, sa ma trezesc, azi plec cu intarziere la scoala, pentru ca avem un studiu de caz la romana pe care-l finalizam in aceasta dimineata
Romy scrie:Da da ! Buna dimineata !
adi scrie:Romy scrie:Da da ! Buna dimineata !
Buna dimineata din nou iau cafeluta lui Gabi, sa ma trezesc, azi plec cu intarziere la scoala, pentru ca avem un studiu de caz la romana pe care-l finalizam in aceasta dimineata
CLAUDIA scrie:DA , AM PETRECUT FRUMOS...MERITA MITITELUL TINAND CONT DE FAPTUL CA ERA PLECAT DE ACASA DE LA ORA 8 DIMINAEATA SI URMA SA SE INTOARCA LA 18..PLUS CA MI-A SPUS DOAMNA CA DIN TOATA CLASA EL SI CU INCA O COLEGA SI-AU FACUT TEMA LA STIINTE SI L-A LAUDAT CA A FOST O TEMA DESUL DE GREA..
CLAUDIA scrie:ar trebui sa mai repete faza asta ca asa intru si eu mai devreme la cafeluta.
Adina scrie:adi scrie:pentru ca inca mai retusam studiul de caz. printam etc
Multa bafta ! Si pe ce faceti studiul de caz , care-i subiectul ?
adi scrie:Originea Romanilor si la Limbii Romane
este destul de stufos, am scris vreo 40 de pagini.
CLAUDIA scrie:am sunat-o pe surioara mea costina sa ii spun LA MULTI ANI nepotelului si am trezit-o din somnera obosita ca s-a culcat tarziu...imi pare asa de rau ca am trezit-o
da nu mai aveam rabdare ..surioara..
Adina scrie:adi scrie:Originea Romanilor si la Limbii Romane
este destul de stufos, am scris vreo 40 de pagini.
Foarte ampla tema , ai dreptate cu stufarisu'. Cred ca ai avut mult de sapat , nu-i asa ? Felicitari ,Adi , sunt convinsa ca ai facut o lucrare de nota 20 !
CLAUDIA scrie:am sunat-o pe surioara mea costina sa ii spun LA MULTI ANI nepotelului si am trezit-o din somnera obosita ca s-a culcat tarziu...imi pare asa de rau ca am trezit-o
da nu mai aveam rabdare ..surioara..
adi scrie: nu.... 4 zile, a zis profa "Te descurci tu"
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori