Saimir scrie:Sarut mana Adina
![]()
Si cum as putea eu sa-ti multumesc pentru asa flori si poze frumoase ? Multumesc tare mult, Saimir ! Sper din suflet sa te simti mult mai bine zilele astea . Insanatosire grabnica !

Saimir scrie:Sarut mana Adina
![]()
Adina scrie:Si cum as putea eu sa-ti multumesc pentru asa flori si poze frumoase ? Multumesc tare mult, Saimir ! Sper din suflet sa te simti mult mai bine zilele astea . Insanatosire grabnica !![]()
Adina scrie:Saimir, trimite virusii aia in delegatie pe alte meleaguriSa ai un weekend frumos asa cum iti doresti !
Adina scrie:Trebuie sa plec, ora este tarzie si deja imi ajunge de azi dimineata tot in hartoage !
Va doresc tuturor un weekend desavarsit !![]()
Saimir, trimite virusii aia in delegatie pe alte meleaguriSa ai un weekend frumos asa cum iti doresti !
CRISSTINICA scrie:pupici, dragutii mei, ma duc la targul de imbracaminte sa ma tratez cu o sedinta de shopping. gata cu melancolia! sa cheltuim! ne citim pe luni. week-end placut. si nu va speriati, v-am spus ca nu ma tine mult blegeala.![]()
nynna scrie:
adiem scrie:buna seara dragelor...doua pana acum-carmen si ofelia- ce faceti aici?
sunteti vioaie ca eu nu prea ...
adiem scrie:buna seara dragelor...doua pana acum-carmen si ofelia- ce faceti aici?
sunteti vioaie ca eu nu prea ...
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori