ofelia scrie:ZANAAAA, NU MAI FI SUPARATA CA TU NU AI POFTE... IA LA MAMA NISTE ...
Sa vedem daca se abtine

adiem scrie:da asta era! dupa ce ca sunt lesinata dupa dulciuri ma mai incitati si voi...ce bunatati! moooorr!
Ciocolata are calitatea de a raspandi o stare buna ...daca o mananci ! dar eu NU AM MAI MANCAT DE MULT ...de o saptamana...ma abtin!
ADIEEEEEEEEEEEEM ...TIE ITI OFER ...adiem scrie:da asta era! dupa ce ca sunt lesinata dupa dulciuri ma mai incitati si voi...ce bunatati! moooorr!
Ciocolata are calitatea de a raspandi o stare buna ...daca o mananci ! dar eu NU AM MAI MANCAT DE MULT ...de o saptamana...ma abtin!
carmen scrie:
Este, cica, afrodisiac. Nu stiu ce este dar e buna. N-am incercat inca sa ma abtin atata timp. 7 zile? Muuuuuuuuult
adi scrie:MUltumesc frumos OFELIA.
raman dator...
uite. pentru ca esti asa darnica eu aduc niste:
Zana? aaa stai, Tu NU esti pofticioasa
adi scrie:MUltumesc frumos OFELIA.
raman dator...
uite. pentru ca esti asa darnica eu aduc niste:
Zana? aaa stai, Tu NU esti pofticioasa
adi scrie:mai ofelia, dar vad ca ai invatat sa pui imagini.
foarte frumoase!
adi scrie:Normal ca nu te abtii, nici de la aurul negru nici de la mancare
cine nu crede sa o sune pe Gabi, saraca de ea face mancare pentru familie si pentru carmen. balanta este cam egala
carmen scrie:
orice ai spune, afla ca nu mananc mult, eu la dulciuri ma scap, da? si pana la urma tu nu mananci la chinezi 1001 de pulpe? Nu va uitati ca-i slab, de rau ce este nu se pune carne pe el ca mananca cat 10 voinici din poveste
GRATIE , ZANEI ...HAI SA TE PUPICESC ...nynna scrie:Fericire pe capul nostru cu atatea bunatati oferite cu generozitate de Ofelia!
Multumim draga noastra!felicitari si ptr faptul ca ai reusit sa postezi imagini peforum..si ce imagini graitoaresi deosebite!![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 37 vizitatori