CLAUDIA scrie:aaaa pai sa vezi... aaaa seara stau mult cu cristi la povesti,in curand se va intampla un eveniment important in familia mea si avem de pus la cale o multime de lucruri...(am sa iti spun pe mess)..
CLAUDIA scrie:aaaa pai sa vezi... aaaa seara stau mult cu cristi la povesti,in curand se va intampla un eveniment important in familia mea si avem de pus la cale o multime de lucruri...(am sa iti spun pe mess)..
carmen scrie:Buna petrica. Hai sa te pup sa te faci bine mai repede sau sa-ti trimit o ?
Cum esti astazi?
carmen scrie:Ai dreptate cu fatuca, oricum iti dadeam un . Nu stiu daca trece dar daca-ti spun ca mi-esti drag poate iti este mai bine.
Foarte bine ca stai in pat dar nu uita sa bei lichide. Fa-ti limonada cu lamaie daca nu-ti place ceaiul, dar este musai sa bei lichide sa nu te deshidratezi. Si evita sa stai cu ochii in televizor sau monitor mult timp.
Na ca te-am dadacit
carmen scrie:Normal ca nu se poate dintr-o data dar cu rabdare totul trece, omule serios si la casa ta
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 43 vizitatori