adiem scrie:ma saimir da tu alta poza n-ai gasit omule?
florina scrie:doamne, dar ce poza ti`ai pus la avatar
Eu am observat, da nu am mai zis nimicAdina scrie:Ati observat si voi cum se distreaza Adi cu forumul ?Cu ceva timp in urma sarbatoream pagina 100 iar acum suntem doar pe la pagina 74 - 75
iar pe pagina sunt 30 de mesaje in loc de 15 ! Si tot asa o tinem intr-o veselie ! Nu se lasa Adi, deloc !
Saimir scrie: Acuma dora nu moi opune, e decizia ei, da sa ma anunte dinainte daca vrea sa plece cu el
ca atunci nu o mai cruţ atat
Normal ca daAdina scrie:Pai daca te-ar anunta dinainte , ai pune-o sa demoleze casa , s-o reconstruiasca , zugraveasaca si apoi sa redecoreze , renoveze , sa mute mobila, si tot asa , ca sa aibe ce face recuperari si masaje
![]()
Saimir scrie:Pai m-am lasat educat de televizor deaia am ajuns sa practic meseria de gropar din cand in cand![]()
![]()
Saimir scrie:Ia auziti, am 16 absenteda stiu cine o anuntat pe diriginte.... una ce ma enerveaza foarte foarte tare, o colega, o pus-o sefa clasei...da e chiar prea bagacioasa, ieri io spus la diriginte "pot sa va zic ceva dn. diriginte?" sigur era de chestiile astea, ca am eu preziviunile mele si presimtirile
... da nu o sa aiba ea viata buna in clasa, mai ales cu mine
....Acuma m-am suparat, si abia astept ziua de maine sa vedem ce se intampla
Da nu stiu de unde, da oricum eu nu o iau cu manusi pe ea, ca de o prind pe drum .....Adina scrie:Dar alea nu-s motivate ? Sau sunt din cauza uniformei ?Daca e asa bagacioasa , pune-ti si voi piciorul in prag
dar frumos, cu manusi
![]()
Si poate ca totusi a observat dirigintele , ca doar au si ei , ca diriginti, niste treburi de facut pe la clase
Saimir scrie: Da nu stiu de unde, da oricum eu nu o iau cu manusi pe ea, ca de o prind pe drum .....eu nu is prost sa tot iau omu cu frumosu, ca asa nu se prea intelege de obicei.... lasa ca se rezolva
Imi stric reputatia daca spun ce fac cu ea de o prind pe drum ... desi nu imi place violenta, numai ca de data asta...... au cam intrecut masuraAdina scrie:De o prinzi pe drum poate o inviti la un suc![]()
Oricum, vorba ta, se rezolva ! Asta cu siguranta !
Saimir scrie:?larevedre!mai vorbim Ofelia. o zi buna
Saimir scrie: Imi stric reputatia daca spun ce fac cu ea de o prind pe drum ... desi nu imi place violenta, numai ca de data asta...... au cam intrecut masura
Vez' de treaba, ca nu stie ea cu cine so pus. Cum am avut cearta cu fosta diriinta si dupaia ne-am impacat de minuneAdina scrie:Trebuie sa fii cumpatat , Saimir !Da' ce-i drept , uneori mai si rabufnim . Numai sa nu se lase cu "foc de artificii"
Saimir scrie:Da, daca e enervanta..normal ca daofelia scrie:ASA TE AI TU CU A TA COLEGA , SEFA DE CLASA ???
Saimir scrie: Vez' de treaba, ca nu stie ea cu cine so pus. Cum am avut cearta cu fosta diriinta si dupaia ne-am impacat de minune, asa sar putea sa facem si cu sefa de clasa
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori