Adina scrie:Am revenit , dar nu pentru mult timp ! Mi-a picat netul sau ce-o mai fi
Surioara , vrei sa ?
Saimir, pentru tuse este foarte bun siropul de brad (facut de casa) si miere !
Gabrielle, felicitari din tot sufletul si asteptam petrecerea pe 25 !
Multumesc ca mi-ai spus dar nu prea stiu de unde se gaseste brad, adica cum e aia?, frunzele alea de la brad vin puse in miere? Scuza-ti da nu ma prindAdina scrie:Saimir, pentru tuse este foarte bun siropul de brad (facut de casa) si miere !
Adina scrie:gabrielle scrie:buna
ai terminat cu terminarea de luna?
Da, Gabrielle, am terminat cu bilantul la trimestru . Si acum incep alte "distractii"
Saimir scrie: Multumesc ca mi-ai spus dar nu prea stiu de unde se gaseste brad, adica cum e aia?, frunzele alea de la brad vin puse in miere? Scuza-ti da nu ma prind
E interesant, am sa vad daca gasesc deasta Ma duc pe la vreo 8 pana la farmacieAdina scrie:Siropul se face din muguri de brad ( se gaseste si in farmacii sirop de brad , nu este la fel de eficient ca cel de casa, insa merge totusi) , iar mierea se ia cu lingurita ! Sa stii ca este foarte bun, eu am aplicat tratamentul asta dupa o dubla pneumonie si cand nimic nu mai avea efect !
COSTINA scrie:Buna, Bucurosi!
acum vreo 30 minute s-a linistit treaba ca aplecat mama Alinei.
vaaaaaaai, is franta..tot apartamentul a vrut sa fie luna, am mai ajutat-o si la mancare, am fost si cu Victor la control pt 1 an, l-am mai si tuns...sunt terminata...
si cica vine si maine ca vrea sa-mi faca supa de rosii si sa invat si eu
ce zi
COSTINA scrie:Buna, Bucurosi!
acum vreo 30 minute s-a linistit treaba ca aplecat mama Alinei.
vaaaaaaai, is franta..tot apartamentul a vrut sa fie luna, am mai ajutat-o si la mancare, am fost si cu Victor la control pt 1 an, l-am mai si tuns...sunt terminata...
si cica vine si maine ca vrea sa-mi faca supa de rosii si sa invat si eu
ce zi
Saimir scrie: E interesant, am sa vad daca gasesc deasta Ma duc pe la vreo 8 pana la farmacie
COSTINA scrie:nu te-am zarit decata cum sister Gabi
minorilor, multi ani fericiti inainte
wau..16 ani!!!
abia astept sa bem!
carmen scrie:Ma duc sa mananc dar pana ma intorc ma gandesc sa serviti si voi ceva
adiem scrie:
Si al tau, zana, sa se implineasca... iar cel parfumat de trandafir...ajunge de departe parfumul sa-l simtim, nu-ti face griji, visul nostru e implinit...la mine s-au cuibarit niste elfi buni in casuta de e-mail adica pe amicibuc@yahoo.com
Ce crezi ca fac acolo?Si-au deschis srl de implinit vise!
Nazdravani rau elfii astia!
Elfii-mi soptesc ca visu-i parfumat de trandafiri
Ajunge de departe parfumul sa-l admiri !...
Adina scrie:Trebuie sa plec , asa ca va imbratisez pe toti si va doresc o zi minunata !
mirelutz@ scrie:buna costina, bine ai revenit alina
am revenit si eu...
ma doare capul si ma luat un dor de mama.....
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori