sarut mana

adiem scrie:gabrielle scrie:16 anisuntem minori inca
multi ani inainte mai minorilor !
ofelia scrie:ZANAAAAAAAA...ASTA-I BUNA ....???
ofelia scrie:PENTRU GABRIELLE ...
CU URAREA DE LA MULTI ANI INAINTE ALATURI DE SOTUL EI SI DE FRUMOSII EI COPILASI ...!
gabrielle scrie:ofelia scrie:PENTRU GABRIELLE ...
CU URAREA DE LA MULTI ANI INAINTE ALATURI DE SOTUL EI SI DE FRUMOSII EI COPILASI ...!
multumesc ofelia![]()
COSTINA scrie:vreau si eu mai cald in casaaaaaaaa
ma bucur pt tine, sister
nynna scrie:gabrielle scrie:ofelia scrie:PENTRU GABRIELLE ...
multumesc ofelia![]()
La multi ani si din partea mea cu mare drag!Sa ai parte de tot binele din lume,sanatate ,fericire si multe bucurii alturi de cei dragi!![]()
adiem scrie:ptr Gabrielle[img][img]http://i193.photobucket.com/albums/z90/bucuri/5750578e.jpg[/img][/img]
adi scrie:Doamna Teo va roaga sa o scuzati ca nu intra in aceasta seara pe chat, dar va promitem ca martea viitoare va fi aici alaturi de noi. A avut o urgenta si a trebuit sa plece.
am asigurat-o de intelegerea voastra si de iubirerea voastra.
adiem scrie:Ai vazut Gabrielle ca ti-au dat caldura cu asa o ocazie deosebita...daca nu-i destula mai incalziti-va cu un vin de soi si cate ceva bun de papa[img][img]http://i193.photobucket.com/albums/z90/bucuri/2ba70c64.jpg[/img][/img]
adiem scrie:atunci uite rezerve pentru serbarea de pe 25...
gabrielle scrie:buna seara bucurosii mei dragivreau sa va anunt ca am caldura si nu numai sufleteasca si in casa iuiuiuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
carmen scrie:gabrielle scrie:buna seara bucurosii mei dragivreau sa va anunt ca am caldura si nu numai sufleteasca si in casa iuiuiuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uraaaaaaaaaaaaaa,
buna gabrielle. Un pupic cald imi dai?
carmen scrie:fara violenta petrica, lasa fata sa-si faca datoria. orice 'sef' este urat
carmen scrie:Petrica, daca ai facut 16 absente cu ce-i de vina sefa clasei? Lasa fata in pace ca daca nu-i spunea ea dirigentei ea tot ar fi aflat.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 4 vizitatori