Buna, Cristinica ! O zi frumoasa iti doresc ! Incerc sa revin mai tarziu !

carmen scrie:bana puiul meu. Ce-ai mai mutat astazi?
Astazi mi-am anuntat neamurile ca sambata mut mobila. S-au uitat lung si a mila la mine. Oare de ce?
carmen scrie:Frumos claudia. Nu ne-ai spus daca ti-au luat si calduraca sa fie totul 'luat'
COSTINA scrie:asa e...lasa ca o chem eu cat ai zice peste. Sa vina maine sa faca in locul meu ca prea le zice cu foc de curatenia asta:)si io mi-s asa lenevoasaaaaaaaa
mirelutz@ scrie:da asa e..dar e greu, cand sti familia departe in special mama,e si bolnava, si e singura, are 4 fete si niciuna langa ea, toate suntem plecate din tara...
carmen scrie:
Si eu te pup ofelia. Aceasta poza o am la semnatura, sa o vad in fiecare zi. Draga de claudia, iti dai seama cat a lucrat la ea?
ofelia scrie:
CUM SA NU IMI DAU SEAMA ....!!! CLAUDIA ESTE O FATA SENSIBILA PE CARE EU , O IUBESC FOARTE MULT ..
aetheia miha scrie:seara buna, bucurosii mei!
noroc cu meciul de fotbal ca apuc macar sa intru pentru pupangeala!![]()
![]()
![]()
e careva pe aici?
florina scrie:Buna seara si Noapte buna ! va zic si euCe se sarbatoreste???? Fliiiiiiiii de ce nu stie???
![]()
![]()
CRISSTINICA scrie:uite, intepenim de frig. ma bucuram marti seara ca se incalzisera caloriferele, le-am aerisit si am plecat la sala. cand m-am intors erau din nou reci. de ce? n-am nici cea mai vaga idee, dar NU MAI POT de frig. eu sunt foarte friguroasa. de obicei ma cam pleostesc cand se schimba ora si vine vremea rea, din cauza ca umezeala ma da gata. eu sunt mai de vara si de soare.
CRISSTINICA scrie:cred ca depinde mult de provider-ul de net. eu foarte rar am probleme.
adiem scrie:Suna un tip la internet-provider si spune:
- Am o problema! Nu pot intra pe internet!
- In ce consta problema?
- Nu am calculator...
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori