VA PUP CU DRAG PE TOTI SI TOATE ...

VB MAI SPRE SEARA ...

COSTINA scrie:Acum am citit si eu comunicatul si cred ca ar trebui sa postam mai putinele imagini sau macar de marimi mai micute, daca nu ne putem abtine..e spre binele nostru
CLAUDIA scrie:aetheia miha scrie:seara buna, bucurosii mei!
noroc cu meciul de fotbal ca apuc macar sa intru pentru pupangeala!![]()
![]()
![]()
e careva pe aici?
mamica de ingeras ,oare ai uitat noptile de mai demult cand chefuiam impreuna ...imi lipsesc asa de mult ..mi-e dor sa mai stam la o vorba..mai avem vreo sansa ..?
carmen scrie:petrica las-o-n colo de scutire. mai omori si tu niste energie la sport plus mai un ochi la o fata, nu se stie. Te pup si pe mai tarziu
adi scrie:
pai ... da acum depinde de noi.
dar sunt si momente in care totul merge bine, doar ca totul depinde de site-urile mentionate de domnul care a verificat ce se intampla.
Imi pare rau ca ai avut hepatita, da e bine titlul astaadi scrie:Saimir, fa cum a facut unchiul adi, scrie
"Status post hepatita"![]()
bine... eu am avut hepatita, si al meu ficat se umfla la efort fizic
adiem scrie:.. e drept ca sunt dragute pozele dar consider inutil sa le repetam, ajunge o singura data...se pare ca la mancare suntem tare greu de potolit...nu ne putem abtine, se mananca aici intr-o bucurie!
adi scrie:adiem scrie:salut copii...adica batrane adi si tanara hana...comunicate importante ptr tara pe aici?ia sa citim!
![]()
da comunicat prezidential
ce mai faaaaci?
adi scrie:bine... eu am avut hepatita, si al meu ficat se umfla la efort fizic
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 52 vizitatori