Saimir scrie:nu vreau sa fac... prefer sa fac altceva in timpul astaCOSTINA scrie:Saimir, face bine un pci de sport, de ce sa nu faci daca poti?
Asa o fi...nu stiu ce sa zic, de felu meu nu regret ceea ce fac, am pe constiinta un regret pe toata viata....si altu mai mare nu e..... da-on colo de educatie ca nu se face nu stiu ce educatie, numa te pune sa te maimutaresti pe acoloCOSTINA scrie:stii ca asa gandeam si eu in liceu, mi-era o lene sa fac educatia fizica, sa ma schimb ...off..dar imi pare rau ca mai chiuleam, acum imi dau seama ca nu trebuia
adiem scrie:auzi adi acum sa stii ca si atunci cand nu citeam mare lucru pe aici ceea ce era legat de forum -ce scriai tu la "important" sau pe la regulament nu prea am scapat si pentru ca tineam la forum am si respectat!
Stiu ca tu ai tot atras atentia cu pozele...ne-ai rugat si sa le stergem cand dam '" quote".. e drept ca sunt dragute pozele dar consider inutil sa le repetam, ajunge o singura data...se pare ca la mancare suntem tare greu de potolit...nu ne putem abtine, se mananca aici intr-o bucurie!
Am observat si eu asta, imi merge destul e greu cateodata, si numai aici, in rest nu am probleme. Cateodata imi zice "ca nu am acces la aceasta facilitate a site-ului", da isi revine....adi scrie:Dragilor am primit un comunicat.
Comunicat
Momentele in care forumul se incarca greu, sunt cauzate de servele pe care utilizatorii, dumnevoastra pun imagini.
imageshack.us, photobuket.com.
Datorita supra incarcarii acestor site-uri, gazduitoare de imagini, este normal ca atunci cand incercati sa intrati pe forum, sa postati un mesaj, asteptarea sa fie extrem de lunga, pentru ca, conexiunea internetului dumnevoastra trebuie sa citeasca toate mesajele dintr-o pagina, inclusiv imagini.
Saimir scrie:Eu sunt pe UPC, nu imi face figuri de obicei, merge super bine, numai ca cateodata seara are probleme, dar rar, cred ca sunt multi si deaia
Normal, oriunde mai is "bube"adi scrie:e pai acum sa fim sincer, eu cred ca si serverul unde este clubul bucuriei gazduit mai are si el cateo buba, dar na...nicio firma nu isi face defavoruri
COSTINA scrie:adi scrie:bine... eu am avut hepatita, si al meu ficat se umfla la efort fizic
Daca mai aud ca faci pe grozavul cu ..pepsi si ce prostii culinare...plus nopti nedormite...ma iau rau de tine...sanatatea pe primul loc!!!
adiem scrie:ba tu le zici bine...are dreptate Costina, ce-ai de gand batrane?de care hepatita ai avut ? virus A sau B ?
Sa speram ca va merge bineadi scrie:asa este, oricum cu timpul le rezolvam noi pe toate, incerc sa pun forumul pe un alt sever sa vedem atunci cum merge tot.
Adica ce sa inteleg? Cei care sunt inregistrati pe sit cu adrese de hotmail si gmail, sa isi schimbe adresa de acolo din profil cu un alt serviciu de mail ? sau sa o pastreze asa?adi scrie:am interzis
inregistrarea cu adrese de email
@HOTMAIL.COM
@GMAIL.COM
DEOARECE ACESTE SERVICII DE MAIL NU FAC NICIUN EFORT SA OPREASCA INREGISTRAREA AUTOMATA A ACELOR CALCULATOARE.
aaa, chiar, am si uitat ca dora' ne-a spus ca astazi e, noroc ca ati amintit voiadi scrie:sarbatorim dragostea dintre Gabriel si sotul ei!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 38 vizitatori