adiem scrie:va sa zica nu pica doar netu' mai pica si cate o cofetarie in drum!zici ca suntem gemene! ce ne facem?
draga mea eu sunt bolnav cronic la acest capitol asa ca nu mai fac nimic pt a ma face bine.
adiem scrie:va sa zica nu pica doar netu' mai pica si cate o cofetarie in drum!zici ca suntem gemene! ce ne facem?
carmen scrie:
gabita doar ce si-a asezat casa asa ca nu cred ca-i fac pofta. Si daca o apuca omocul, ii pun la dispozitie dormitorul meu sa mi-l aranjeze
Jokep scrie:adiem scrie:Jokep scrie:Am venit si eu la reuniune de familie
sal Jokep...ma da mie imi fug ochii ba in sus ba in jos cand ma uit la umerii tai...
![]()
eu un personaj dintr-un joc
![]()
Voi ce mai faceti ?Nu mai am avut timp sa intru pe site
carmen scrie:Opriti clopotelul ca spun tot
mi-am platit ceva facturi si m-am intalnit cu o prietena si ne-am ascuns intr-o cofetarie. Cu ce sunt eu de vina ca statea in drumul nostru? Asa ca a picat actiunea 'muzeu' magazin
adi scrie:adiem scrie:zanaaaa tu nu vezi ca clopotesc?cum pot si eu ...clop-clop!
este cu CNP cu 1. si nu are urechi la clopotele noastre
adi scrie:adiem scrie:zanaaaa tu nu vezi ca clopotesc?cum pot si eu ...clop-clop!
este cu CNP cu 1. si nu are urechi la clopotele noastre
Saimir scrie:Aveti cumva idee ce simbolizeaza trandafirii? Dar crinii?
CLAUDIA scrie:carmen scrie:
Si eu te pup ofelia. Aceasta poza o am la semnatura, sa o vad in fiecare zi. Draga de claudia, iti dai seama cat a lucrat la ea?
recunosc ca am avut mai mute incercari pana mi-a iesit asa dar am facut-o cu ATATA drag pentru ca te iubesc din toata inimoioara mea..
CRISSTINICA scrie: dar NU MAI POT de frig. eu sunt foarte friguroasa. de obicei ma cam pleostesc cand se schimba ora si vine vremea rea, din cauza ca umezeala ma da gata. eu sunt mai de vara si de soare.
Saimir scrie:Multumesc carmen pt istoricul Crinului...eu ma refeream ca ce simbolizeaza...trandafiri galbeni stiu ca sunt in semn de gelozie.... la astea ma refeream..trandafirul in sinea lui si crinul la fel....
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 28 vizitatori