myha c scrie:gabrielle scrie:las si o cafeluta dar mai deosebita
si una obisnuita
o gustarica
si va doresc o zi buna
Buna dimineata Bucurosilor,ce buna e cafeluta facuta astazi de Gabriela,e delicioasa,mai ales cand o gasesti facuta.
Gabriela draga mea sa aveti astazi o zi minunata,sa aveti numai bucurii si impliniri,sa va bucurati de copii si de tot ce e mai bun de la viata...multi ani inainte impreuna...te pup si iti daruiesc acesti frumosi trandafiri din inima iar inimile voastre sa fie unite mereu ]
Adina scrie:Azi ar cam trebui sa inceapa petrecerea Gabriellei si cum spunea ea ca tine trei zile , pana sambata ne tot petrecem .
Draga mea va doresc sa fiti fericiti, frumosi , tineri si sa va iubiti din tot sufletul !
MULTI ANI FERICITI IMPREUNA !
CLAUDIA scrie:am terminat de recuperat...numai vesti frumoase...pentru surioara mea de suflet gabrielle..SA AVETI PARTE DE TOATA FERICIREA DIN LUME,SA FITI SANATOSI SI PUTERNICI ,SA VA CRESTETI COPII FRUMOS SI DUMNEZEU SA VA DE-A NUMAI BUCURII
COSTINA scrie:si inainte sa ies, asa..pour bonne bouche:
LA MULTI ANI FERICITI, MINORILOR DRAGI!!!GABI, SA FITI FERICITI SI IUBIREA SA VA FIE CALAUZA IN TOT CE FACETI!
ofelia scrie:buna ziua , bucurosilooooooooorrr....
pentru GABRIELLE... ii doresc multa sanatate ...sa fie fericita alaturi de sotul si copiii ei ...
si nu uita , GABRIELLE...sfatul acesta ...,,NUMAI IMPREUNA PUTETI RAZBI PRIN HATISUL VIETII ACTUALE ...
PENTRU TINE SI SOTUL TAU , UN SINCER , LA MULTI ANI IMPREUNA SI UN DAR SIMBOLIC ...
SA FITI FERICITI !
GABRIELLE ...iti las si un tort sa fie pt tine si prietenii bucurosi ...
adiem scrie:Gabrielle draga, dragostea dintre tine si sotul tau sa fie mereu aprinsa precum un
Saimir scrie:aaa, chiar, am si uitat ca dora' ne-a spus ca astazi e, noroc ca ati amintit voiadi scrie:sarbatorim dragostea dintre Gabriel si sotul ei!
Multa bucurie Gabriela.
VASILICA INACHE scrie:Bun gasit bucurosii mei dragi!
Pt. sury Gabriela-multi ani fericiti Gabitza alaturi de sotul si copilasii tai dragi si tot ce va doriti sa vi se implineasca ! Va pup dulce!Si merge si un toast chiar daca eu fac tratament doar ciocnesc in cinstea voastra si de ce nu in cinstea tuturor bucurosilor!
carmen scrie:nynna scrie:Buna seara bucurie ...buna bucurosii ..vadcao tinem in chindieee si maine si poaimaine si tot asa
buna ninuca Tare dor mi-e de tine
florina scrie:multumim gabitza! bun tortul au stiut flacaii ce sa aleaga
nynna scrie:carmen scrie:nynna scrie:Buna seara bucurie ...buna bucurosii ..vadcao tinem in chindieee si maine si poaimaine si tot asa
buna ninuca Tare dor mi-e de tine
Buna zan,ofelia,gabrielle.vasilica,florina,alfa...s,,buna tuturor si mie dor de voi....dar zile acestea sunt prinsa:maine e ziua de nastere afiului meu si ziua numelui ..asa ca pregatiri ,musafirii si petrecere pama luni..
gabrielle scrie:si sa va zic ce am facut eu azi sa incep asa :ieri mi a zis o fata ca vine in Bucuresti si il intreb pe al meu ce zici merg sa ma intalnesc cu ea la care el zice da mergi si asa fac ma trezesc imi beau cafeaua cu al meu sotior si apoi merg sa ma intalnesc stau ma plimb prin Cismigiu si pe lipscani si cand vin acasa ce credeti am o mare surpriza facuta de sotior si de copii de la sotior am primit un
!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori