Jokep scrie:foarte frumos gabriela ce ti sa intamplat
buna

Jokep scrie:foarte frumos gabriela ce ti sa intamplat
nynna scrie:Buna zan,ofelia,gabrielle.vasilica,florina,alfa...s,,buna tuturor si mie dor de voi....dar zile acestea sunt prinsa:maine e ziua de nastere afiului meu si ziua numelui ..asa ca pregatiri ,musafirii si petrecere pama luni..
carmen scrie:gabrielle scrie:si sa va zic ce am facut eu azi sa incep asa :ieri mi a zis o fata ca vine in Bucuresti si il intreb pe al meu ce zici merg sa ma intalnesc cu ea la care el zice da mergi si asa fac ma trezesc imi beau cafeaua cu al meu sotior si apoi merg sa ma intalnesc stau ma plimb prin Cismigiu si pe lipscani si cand vin acasa ce credeti am o mare surpriza facuta de sotior si de copii de la sotior am primit un
!
minunat gabrielle, ce mult te iubesc.
Buna si din nou multi ani fericiti impreuna
carmen scrie:gabrielle scrie:
va las sa serviti din tort cu mult drag
pai nu-l tai? sau e pe putere?
nynna scrie:Bucurosilor...sunt obosita ..maine am o zi plina asa ca ma retrag la nany nu inainte de a va spunesomnik pufos ,maine o zi minunata tuturor sarbatoritilor,un calduros "la multi ani" de sf Dumitru atat si celor din fam voastra care poarta acest nume ,multa sanatate si bucurii!Va pupik dulcee si va astept cu tort si toate cele!![]()
![]()
nynna scrie:Bucurosilor...sunt obosita ..maine am o zi plina asa ca ma retrag la nany nu inainte de a va spunesomnik pufos ,maine o zi minunata tuturor sarbatoritilor,un calduros "la multi ani" de sf Dumitru atat si celor din fam voastra care poarta acest nume ,multa sanatate si bucurii!Va pupik dulcee si va astept cu tort si toate cele!![]()
![]()
alfa scrie:Carmen ,zana mea cea draga,sper sa fi iest ceva!?Oricum iti multumesc ca ai avut rabdare cu mine ,nu ca as fi grea de cap dar chiar nu stiu avand in vedere ca......................
nynna scrie:Buna zan,ofelia,gabrielle.vasilica,florina,alfa...s,,buna tuturor si mie dor de voi....dar zile acestea sunt prinsa:maine e ziua de nastere afiului meu si ziua numelui ..asa ca pregatiri ,musafirii si petrecere pama luni..
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori