Va doresc o noapte linistita

Buna dimineata. Greu e cu sculatul. Am o ura constanta pentru
. Oare alt cadou nu putea sa-mi dea romy? Un ceas care sa cante precum pestele, nu se gaseste? Degeaba ma vait, mai bine fac ce am de facut si gata. Sa pun
pe foc si sa-mi adun borcanasele. Auzi, sa le uit pe undeva sau sa le imprumut! :-22 . Primul strop de astazi va fi de intelegere, ingaduinta, apoi un strop de bunavointa si rabdare, altul de brandete, mai multi de incredere. Sa presar un pic de magie si visare, cateva lingurite bune cu credinta, liniste, pace, speranta, iubire, bucurie, un strop de cumpatare, recunostinta, intelepciune, bunatate, frumusete si multa buna dispozitie. Fiecare dintre noi asteptam ceva de la ziua de astazi asa ca, sorbiti incet cafeluta si ganditi-va ca exista si acel strop care va face ziua mai frumoasa. Indulcitorul este PRIETENIE.

si sa pregatim ceva delicios
, sau cateva frigarui
cu garnitura de
. Desert
pentru toate gusturile si semafoarele. Pachetel
pentru clasa muncitoare.

ofelia scrie:Vreau .acum ,sa va anunt ca SAMBATA ,21 -04 -2007 , daca aveti ragazul necesar si daca prindeti canalul de televiziune TVRM , va invit sa vizionati emisiunea ,,CU PILE ,FARA PILE ,, ....V-am anuntat de pe acum sa n-avem vorbe ca n-ati stiut .....ok?...

Lui Zinuca pentru cafeluta !
...Datoria!!!

sa traiti domn doctor scump la vedere. Am primit
si ma bucur ca a ajuns la mine acum dar, ai uitat adresa noastra sau soacra ti-a incuiat calculatorul? Gata, am aruncat piatra si acum
la datorie 

Romy scrie:[ Buna dimineata
N-i sa intors "cafelutaaaaa" !!!!.................

carmen scrie:Adina scrie:Da, a fost bine ! Am avut si un micut sarbatorit in familie , nepotelul a implinit 10 ani !
Si mie imi este dor de voi !
Cum ti-ai petrecut sarbatorile ? Mi-a placut tare mult lumina pe care ni-ai daruit-o ! :-5 :-5 :-5
Hristos a inviat adina. Cam tarziu dar, la multi ani nepotelului tau, sa creasca sanatos si sa aiba noroc.

Adina scrie:[
Niciodata nu-i tarziu si iti multumesc mult pentru urari . Am sa le transmit mai departe , iar cand o sa am pozele va arat si voua ce grasut nepot am ! :19

adi scrie:Buna dimineata inca o data. Foarte dulce cafeluta, cum eu am dormit foooooooooooooarte mult.... cade numai bine...Iar de micul dejun ... nu mai zic nimic foarte delicios si copios.

adi scrie:Adina scrie:[
Niciodata nu-i tarziu si iti multumesc mult pentru urari . Am sa le transmit mai departe , iar cand o sa am pozele va arat si voua ce grasut nepot am ! :19
la multi ani si din partea mea.
Doamna ministra o zi buna sa aveti.

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori