Va doresc o noapte linistita

ofelia scrie:Vreau .acum ,sa va anunt ca SAMBATA ,21 -04 -2007 , daca aveti ragazul necesar si daca prindeti canalul de televiziune TVRM , va invit sa vizionati emisiunea ,,CU PILE ,FARA PILE ,, ....V-am anuntat de pe acum sa n-avem vorbe ca n-ati stiut .....ok?...
Romy scrie:[ Buna dimineata
N-i sa intors "cafelutaaaaa" !!!!.................
carmen scrie:Adina scrie:Da, a fost bine ! Am avut si un micut sarbatorit in familie , nepotelul a implinit 10 ani !
Si mie imi este dor de voi !
Cum ti-ai petrecut sarbatorile ? Mi-a placut tare mult lumina pe care ni-ai daruit-o ! :-5 :-5 :-5
Hristos a inviat adina. Cam tarziu dar, la multi ani nepotelului tau, sa creasca sanatos si sa aiba noroc.
Adina scrie:[
Niciodata nu-i tarziu si iti multumesc mult pentru urari . Am sa le transmit mai departe , iar cand o sa am pozele va arat si voua ce grasut nepot am ! :19
adi scrie:Buna dimineata inca o data. Foarte dulce cafeluta, cum eu am dormit foooooooooooooarte mult.... cade numai bine...Iar de micul dejun ... nu mai zic nimic foarte delicios si copios.
adi scrie:Adina scrie:[
Niciodata nu-i tarziu si iti multumesc mult pentru urari . Am sa le transmit mai departe , iar cand o sa am pozele va arat si voua ce grasut nepot am ! :19
la multi ani si din partea mea.
Doamna ministra o zi buna sa aveti.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori