• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde carmen » Mie Apr 11, 2007 9:10 pm

Gata. Am plecat si eu la culcare.
Va doresc o noapte linistita Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde adrian » Joi Apr 12, 2007 2:15 am

Neata
adrian
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Apr 12, 2007 4:24 am

ImagineBuna dimineata. Greu e cu sculatul. Am o ura constanta pentru Imagine. Oare alt cadou nu putea sa-mi dea romy? Un ceas care sa cante precum pestele, nu se gaseste? Degeaba ma vait, mai bine fac ce am de facut si gata. Sa pun Imagine pe foc si sa-mi adun borcanasele. Auzi, sa le uit pe undeva sau sa le imprumut! :-22 . Primul strop de astazi va fi de intelegere, ingaduinta, apoi un strop de bunavointa si rabdare, altul de brandete, mai multi de incredere. Sa presar un pic de magie si visare, cateva lingurite bune cu credinta, liniste, pace, speranta, iubire, bucurie, un strop de cumpatare, recunostinta, intelepciune, bunatate, frumusete si multa buna dispozitie. Fiecare dintre noi asteptam ceva de la ziua de astazi asa ca, sorbiti incet cafeluta si ganditi-va ca exista si acel strop care va face ziua mai frumoasa. Indulcitorul este PRIETENIE. Imagine Imagine

Sa va spun o mica povestioara. “Intr-o zi prietenia se intalneste cu dragostea, fiecare se prezinta. Apoi dragostea intreaba prietenia: "Daca exist eu, tu ce rost mai ai? Prietenia raspunde:
"eu las un zambet acolo unde tu ai lasat o lacrima..."

Va doresc o zi minunata alaturi de prieteni adevarati. Imagine Imagine
Ultima oară modificat de carmen pe Joi Apr 12, 2007 4:42 am, modificat 1 dată în total.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Apr 12, 2007 4:39 am

Sa vedem ce putem servii la micul dejun. Pentru ca este timp frumos sa iesim la un Imagine si sa pregatim ceva delicios Imagine, sau cateva frigarui Imagine cu garnitura de Imagine. Desert Imagine pentru toate gusturile si semafoarele. Pachetel Imagine pentru clasa muncitoare.
Sa aveti o zi plina de bucurie Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde ofelia » Joi Apr 12, 2007 4:42 am

Buna dimineata ,ADY, buna dimineata BUCUROSILOR . V-as pregati cafeluta si o gustarica dar ,din nefericire , nu sunt acasa ... sunt la Bucuresti .....asa ca o las pe ZANA MEA CEA BUNA sa se ocupe de asta pt ca se pricepe mult mai bine decat mine ...Vreau .acum ,sa va anunt ca SAMBATA ,21 -04 -2007 , daca aveti ragazul necesar si daca prindeti canalul de televiziune TVRM , va invit sa vizionati emisiunea ,,CU PILE ,FARA PILE ,, ....V-am anuntat de pe acum sa n-avem vorbe ca n-ati stiut .....ok?... :-9 VA IMBRATISEZ CU DRAG ! :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 sSA AVETI O ZI MINUNATA ,DRAGII MEI PEIETENI ! :-5 :-5 :-5
ofelia
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Apr 12, 2007 4:46 am

ofelia scrie:Vreau .acum ,sa va anunt ca SAMBATA ,21 -04 -2007 , daca aveti ragazul necesar si daca prindeti canalul de televiziune TVRM , va invit sa vizionati emisiunea ,,CU PILE ,FARA PILE ,, ....V-am anuntat de pe acum sa n-avem vorbe ca n-ati stiut .....ok?...

Buna dimineata ofelia. Multa bafta. Iti tinem pumnii si bineinteles ca ne vom uita Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde ofelia » Joi Apr 12, 2007 4:49 am

Buna dimineata ZANA MEA ,Pana am scris eu tu deja mi-ai luat-o inainte ....! CE-NSEAMNA ,DOM'LE SA FII IUTE ... MULTUMIM DE BUCATELE PREGATITE ! SA AI O ZI BUNA ,DRAGA MEA PRIETENA , SI SA STII CA-MI ESTE TARE DOR DE TINE ! :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5
ofelia
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Apr 12, 2007 4:50 am

Si pentru tine sa fie o zi buna. Te asteptam sa ne povestesti cum a fost
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde ofelia » Joi Apr 12, 2007 4:54 am

ITI MULTUMESC ,ZANA MEA , CA ESTI ALATURI DE MINE ! AM FILMAT ASEARA PT EMISIUNE SI POT SA-TI SPUN ,INCA DE PE ACUM ,CA A FOST O REUSITA ,DUPA OPINIA PRODUCATORULUI .....SUNT SI EU CURIOASA CUM AU IESIT ACESTE FILMARI .....TE PUPICI CU LIPICI ! :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5
ofelia
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Apr 12, 2007 4:58 am

Si eu te pup ofelia si cum spuneam, :-5 te asteptam sa dezvolti
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Romy » Joi Apr 12, 2007 5:05 am

Imagine Buna dimineata (asta fiindca iar nu am fost demult )
N-i sa intors "cafelutaaaaa" !!!!Imagine
Iar v-om avea o zi buna!!! Imagine
Imagine Lui Zinuca pentru cafeluta !
Imagine

Va pup !!! Ma asteapta Imagine ...Datoria!!!
De "linga" tara in care Sfincsi stau de vorba cu Nilul sfint
Va transmit mesaj de "pace" prosperitate si avint !
Imagine
"cine ma ia prea in serios, m-a inteles gresit!"
Romy
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Apr 12, 2007 5:09 am

Imagine sa traiti domn doctor scump la vedere. Am primit Imagine si ma bucur ca a ajuns la mine acum dar, ai uitat adresa noastra sau soacra ti-a incuiat calculatorul? Gata, am aruncat piatra si acum Imagine la datorie Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde ofelia » Joi Apr 12, 2007 5:17 am

AM SA FAC UN REZUMAT AL ACESTEI EMISIUNI ....ESTE VORBA DESPRE UN CONCURS AL TINERILOR INTERPRETI DE MUZICA USOARA , POPULARA , ETC...UNII CARE S-AU INSCRIS FARA SA FIE RECOMANDATI DE CINEVA ( FARA PILE..) ALTII RECOMANDATI DE CATRE UN INTERPRET ( CU PILE) ,EXISTA UN JURIU COMPETENT CARE APRECIAZA EVOLUTIA FIECARUI CONCURENT . ACEST CONCURS TELEVIZAT ARE MAI MULTE EDITII SI LA FINAL SE STABILESTE CASTIGATORUL ... EU AM PROPUSO PE IZABELA TOMITA DIN CRAIOVA ( DIN FERICIRE PT. BUCUROSI IZABELA FACE PERTE DIN CLUBUL NOSTRU...) ESTE O TALENTATA SI O FRUMOASA DE FATA ... ASEARA , LA FILMARE , DUPA EVOLUTIA EI IN CONCURS , S-A CREAT O PROBLEMA SI ANUME CA AR TRBUI SA SCHIMBE ,INTR-UN FEL , REGULAMENTUL, SA CREEZE UN PREMIU DE EXCELENTA PT IZABELA ... A AVUT O EVOLUTIE DE EXCEPTIE SI TARE MA MAI MANDREC DE ACEST FAPT !IATA CA V-AM RELATAT C-AM CE S-A INTAMPLAT ASEARA SI SUNT TARE MANDRA SI FERICITA ! VA SARUT PE VOI , BUCUROSII MEI DRAGI !
ofelia
membru
membru

Mesajde fly » Joi Apr 12, 2007 6:43 am

`neatza! ce matinali sunteti fratilor....cum puteti???? :-28
Sa aveti o zi MAXIMA! Va iubesc!
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde ofelia » Joi Apr 12, 2007 6:59 am

NU MAI PLAGE ,FLY , ZAMBESTE ...CHIAR DACA VIATA-I AMARA ...TE IUBESC SI ABIA ASTEPT SA NE INTALNIM LA CUMPANA ! TEIMITE-MI REGULAMENTUL CONCURSULUI ,,DOR DE CANTEC ,, SI-TI MULTUMESC PT PROPUNEREA IN FUNCTIA DE ,,MINISTRU CANTATOR AL BUCURIEI ,, TE PUPICI CU LIPICI . :-5 :-5 :-5 :-5 :-5
ofelia
membru
membru

Mesajde adrian » Joi Apr 12, 2007 7:46 am

Buna dimineata inca o data. Foarte dulce cafeluta, cum eu am dormit foooooooooooooarte mult.... cade numai bine...Iar de micul dejun ... nu mai zic nimic foarte delicios si copios.
adrian
membru
membru

Mesajde adrian » Joi Apr 12, 2007 7:51 am

Romy scrie:[ Buna dimineata
N-i sa intors "cafelutaaaaa" !!!!.................

Buna dimineata si bine ai revenit, mai Romy tu care esti Ministrul Integrarii in Bucurie, trebuie neaparat sa vii mai des pe la sedinte.
Cand ma gandesc ca alesii tarii dau 7 mii de lei vechi pe o cafea la bufetul parlamentului, noi care cu amabilitatea doamnei Prim Ministru Bucuros, o bem pe gratis.... :-11
eu ma intreb de unde are Zana atatea resurse, o avea plantatii de cafea...? :-23
adrian
membru
membru

Mesajde adrian » Joi Apr 12, 2007 7:53 am

ofelia scrie:AM SA FAC UN REZUMAT AL ACESTEI EMISIUNI ....E

Ne uitam, suntem cu ochii pe TV.
Deci pe 21.04 ok prezenti pe TVRM :-39
adrian
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Apr 12, 2007 7:54 am

carmen scrie:
Adina scrie:Da, a fost bine ! Am avut si un micut sarbatorit in familie , nepotelul a implinit 10 ani !
Si mie imi este dor de voi !
Cum ti-ai petrecut sarbatorile ? Mi-a placut tare mult lumina pe care ni-ai daruit-o ! :-5 :-5 :-5

Hristos a inviat adina. Cam tarziu dar, la multi ani nepotelului tau, sa creasca sanatos si sa aiba noroc.

Adevarat a Inviat !

Niciodata nu-i tarziu si iti multumesc mult pentru urari . Am sa le transmit mai departe , iar cand o sa am pozele va arat si voua ce grasut nepot am ! :19
Adina
membru
membru

Mesajde adrian » Joi Apr 12, 2007 7:56 am

fly scrie:`neatza! ce matinali sunteti fratilor....cum puteti????
Sa aveti o zi MAXIMA! Va iubesc!

Sa ai si tu o zi maxima, putem draga, doar avem functii ce doamne iarta-ma! :-17
adrian
membru
membru

Mesajde adrian » Joi Apr 12, 2007 7:58 am

Adina scrie:[

Niciodata nu-i tarziu si iti multumesc mult pentru urari . Am sa le transmit mai departe , iar cand o sa am pozele va arat si voua ce grasut nepot am ! :19

la multi ani si din partea mea.
Doamna ministra o zi buna sa aveti.
adrian
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Apr 12, 2007 8:02 am

adi scrie:Buna dimineata inca o data. Foarte dulce cafeluta, cum eu am dormit foooooooooooooarte mult.... cade numai bine...Iar de micul dejun ... nu mai zic nimic foarte delicios si copios.

Buna dimineata , draga Adi ! Am venit si eu la cafeluta ! Ce noroc cu vacanta asta ca te mai prind si eu pe aici ! Asa ca mai bem o cafeluta impreuna ! Cea de la Bucuresti a fost foaaaaaaaaaaaaaarte buna ! Poate le aratam si celorlalti modul ingenios de preparare al cafelutei de catre Carmen si ajutorul ei de nadejde ! :-20

Pentru cei care nu au fost acolo , va spun eu ca Adi si Carmen s-au ocupat de cafeluta si a fost minunata ! :-33
Adina
membru
membru

Mesajde adrian » Joi Apr 12, 2007 8:05 am

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ai dreptate tare buna a fost cafeluta de la bucuresti :)))) pe langa ingredientele strict necesare am pus in ea si un strop de ras..

Tare as mai vrea sa fiu eu sub masa..... stim noi de ce.

Nu va ganditi la prostii, totul s-a petrecut in spiritul conceperii cafelutei :)) ce amintiri :)))) :-5

A fos chiar MINUNATA asa cum spui.

Da noroc cu vacantam va urma o luna de nebunie vin tezele dupa care liniste :-20
adrian
membru
membru

Mesajde ofelia » Joi Apr 12, 2007 8:07 am

BUNA DIMINEATA ,ADY , ASTEPT COMENTARIILE BUCUROSILOR DUPA CE VOR VIZIONA EMISIUNEA ....SUNT O CURIOASA ..... :-5 :-5 :-5
Ultima oară modificat de ofelia pe Joi Apr 12, 2007 8:08 am, modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Apr 12, 2007 8:07 am

adi scrie:
Adina scrie:[

la multi ani si din partea mea.
Doamna ministra o zi buna sa aveti
.

Multumesc , draga Adi ! Ce onoare pe mine sa ma intalnesc tocmai cu domnul PRESEDINTE ! Imagine
O zi minunata iti doresc si eu !
Adina
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?