Saimir scrie:adi scrie:o cunosti?
Da.. cam de vreun an o stiu de pe un alt site:).
ahaaaa
ce faci saimir? cum iti petreci weekendul?
geany scrie:buna all...sunt noua pe aici
Nu stiu daca ai observat, spuneam acum cateva zile de fosta mea diriginta pe aici ca o fost de treaba si ca m-am certat si cu ea... astazi m-am dus la priveghiul ei(sau cum se zice...) si maine la inmormantare.... cam asa petrec weekendu.... o avut accident sapt trecuta luni, si eu am aflat abia miercurea asta ce so intamplat, o calcat-o o masina si o fost dusa la tg mures si o tinut-o in aparate pana ...joi, si-o deconectat-o ca nu mai avea rost:(...imi pare rau de ea:(adi scrie:;) ahaaaa
ce faci saimir? cum iti petreci weekendul?
Da asa o fi Mai spune ceva....sa nu ne plictisim ce ai mai facut? ca eu..nu am prea mult chef de discutii deastea Ma simt vinovat parca pt ca o murit diriginta .....dar sa nu mai vorbim de asta, spune de tine Ofelia...ca oricum nu prea am vorbit asa..despre noi .ofelia scrie:BA TE-AM VAZUT , SAIMIR--ELEV ....
TU NU M-AI VAZUT PE MINE ....
Frumos program..inseamna ca o stati mai mult pe aici sapt asta Nu?ofelia scrie:DRAGUL MEU SAIMIR - ELEV ...eu , de ieri , am intrat in vacanta de o sptamana ...iata ,un moment de odihna ...
si ca sa ma odihnesc asa.... ca lumea .... astazi , de dimineata , am fost la CASA de CULTURA ....am avut repetitie cu fetele mele de la grupul folcloric MLADITE CAMPINENE ....
Saimir scrie:Frumos program..inseamna ca o stati mai mult pe aici sapt asta Nu?ofelia scrie:DRAGUL MEU SAIMIR - ELEV ...eu , de ieri , am intrat in vacanta de o sptamana ...iata ,un moment de odihna ...
si ca sa ma odihnesc asa.... ca lumea .... astazi , de dimineata , am fost la CASA de CULTURA ....am avut repetitie cu fetele mele de la grupul folcloric MLADITE CAMPINENE ....
Saimir scrie:Da, imi place mult,da ultima piesa..asta cu trag aer in piept..e cea mai faina a ei
Apropo...de Bucuresti, am recunoscut de emisiunea a lui Teo ca nu m-am prea uitat, as putea zice acum ca ma uit mai des, nu prind chiar fiecare editie, dar incerc sa tin pasul.... A-ti fost vreodata in emisiune la ea?ofelia scrie:asa sper si eu daca nu apare vre-o chemare pe la bucuresti ...
Era trupa Elegance, sigur stiti de ea, una din cele care erau in trupa era prietena lui Costi Ionita(cea blonda) si cealalta era Celia asta, sa destramat trupa Elegance...si ea si-a ales viata in muzica solo, si uitati ce bine canta, asa e ?ofelia scrie:eu nu am auzit de ea pana acum ... ce stii sa-mi spui despre fatuca asta ???
Saimir scrie:Apropo...de Bucuresti, am recunoscut de emisiunea a lui Teo ca nu m-am prea uitat, as putea zice acum ca ma uit mai des, nu prind chiar fiecare editie, dar incerc sa tin pasul.... A-ti fost vreodata in emisiune la ea?ofelia scrie:asa sper si eu daca nu apare vre-o chemare pe la bucuresti ...
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 44 vizitatori