geany scrie:buna all...sunt noua pe aici
bun venit geany

Saimir scrie: Nu stiu daca ai observat, spuneam acum cateva zile de fosta mea diriginta pe aici ca o fost de treaba si ca m-am certat si cu ea... astazi m-am dus la priveghiul ei(sau cum se zice...) si maine la inmormantare.... cam asa petrec weekendu.... o avut accident sapt trecuta luni, si eu am aflat abia miercurea asta ce so intamplat, o calcat-o o masina si o fost dusa la tg mures si o tinut-o in aparate pana ...joi, si-o deconectat-o ca nu mai avea rost:(...imi pare rau de ea:(
Saimir scrie: Am sa tin minte, poate am sa o zaresc mai bine pe Adina pe acoloca nu am vazut-o bine aytunci pe 4iunie:)..aia am prins si eu finalul
si chiar atunci ati intrat...nu mai tin minte exact
carmen scrie: repede pe foc si pregatesc cafeluta ca tare am nevoie de un strop de avant si chef de treaba. Ce zic eu un strop? Un borcanas intreg din fiecare rastorn si mai adaug inviorare si putina harnicie ca sa fac fata la ce mi-am propus .
florina scrie:carmen scrie: repede pe foc si pregatesc cafeluta ca tare am nevoie de un strop de avant si chef de treaba. Ce zic eu un strop? Un borcanas intreg din fiecare rastorn si mai adaug inviorare si putina harnicie ca sa fac fata la ce mi-am propus .
si zi tu surioara, ai realizat tot ce ti`ai propus???
ca tare buna mai faci cafelutza asta
carmen scrie:
Cum a foat la volanit? Ma tot uit la stiri dar s-ar parea ca n-ai omorat pe nimeni
carmen scrie:Deci ai fiert cam o oraSi? Ai volanit sau doar te-ai uitat la bord?
carmen scrie:?ceamuzant! ce te faci draga mea cand esti in trafic? Scoti capul pe geam si tipi 'PAUZA DE TIGARE'![]()
Deci 10 minute doar l-ai chinuit pe instructor?
COSTINA scrie:un pic si eu aici, in casutza...nu mai pot de cap..am inceput sa invat(ca de repetat...nu mai poate fi vorba) engleza..si am reluat cu pronume, cu exceptii, cu sintagme..ohooooo..si am la temeeeeeeeee de facut..noroc ca-mi place
carmen scrie:Asa da iubire. La vara, cand vin la tine, mergem impreuna undeva cu masina? Pana la braila de exemplu
carmen scrie:Buna idee.Rosie sa fie
ca altfel nu ma urc in ea
Cum stai cu caloriferele? Gata?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 36 vizitatori