Saimir scrie:Si mie imi pare rau ca era tanara, aveam planuri sa ma duc pe la ea pe la scoala sa vad ce mai face.... dapoi acuma nu prea mai am ce sa mai fac pe acolo numai la invatatoare daca ma duc:(
carmen scrie:ofelia scrie:.am avut repetitie cu fetele mele de la grupul folcloric MLADITE CAMPINENE ....
Cand ai spectacol cu mladitele, cucule?
carmen scrie:ofelia scrie:
asa sper si eu daca nu apare vre-o chemare pe la bucuresti ...
chemare pentru tine sau pentru mladite?
steff scrie:buna 'dimineata'![]()
![]()
![]()
a trecut atat timp ca ma si gandeam daca nu se anuleaza pe forumuri conturile dupa o perioada asa lunga
pf deci va mai![]()
sa fiu sigura ca nu aruncati q rosii/oua si ce ma aveti pe langa [daca gasiti niste ciocolata chiar nu se supara nimeni
]
pana ma mai invart pe aici sa vad ce si cum ati mai facut [daca nu ma prind de coada intre timp] sa va zic cat de mult mi'au lipsit cafelutele,temele [recunosc ca in cancelarie nici n'am ajuns inca], liliecii, chiuitorii, cantaretii, bosii,soferitele,pescarii,zambaretii
steff scrie:
despre mine nu stiu daca am mare lucru sa va zic..decat ca nici nu mai stiu cum a fost in vacanta, cum e sa dormi mai mult de 5-6 ore,cum e sa ai timp sa te plictisesti..si inca daca ar fi sa o iau de buna, cred ca ar trebui sa ma autosechestrez la domiciliu si tot n'as termina..important e zic eu ca am luat'o din timp,in speranta sa evit criza de final..a si mai ridica moralul si incurajarile de genul 'bac'ul e o gluma ieftina pe langa o sesiune'
![]()
steff scrie:
cat despre statutul e de 'soferita', trebuie adaugat adjectivul 'ilegal', pt ca domnii politisti cu iq negativ de aici din 'dulcili' targ isi pastreaza renumele,si daca au ei impresia ca nu suna bine numele tau, ca are muschiul lor de politist vreo problema cu persoana ta, sau ca pur si simplu au avut ei o revelatie, nu te trec pt ca 'prea multi sunt astia de 18 care se dau soferi'
da nu ma las, mai ales ca nu am ce sa'mi reprosez..ma fac eu mare si le arat eu lor
florina scrie:Buna siaraaaaaaaaaa surioaraaaaa
myha c scrie:Buna seara,dragele mele multumesc mult pentru sfaturi sa ca va stiu alaturi de mine...m-am dat jos din pat dar cred ca pana nu-si face damblaua nu o sa ma lase raceala asta...cu toate pastilele acum spre seara ma doboara iar durerea de cap,sper ca maine sa fie mai bine.
Saimir mare pacat de fosta dirigint,imi pare rau
Surioara Ofelia sa-ti mearga cat mai bine la repetitii
Si draga Florina de-abia astept sa ma plimbi cu masina
o seara buna va doresc si o duminica placuta
carmen scrie:Buna cucule drag![]()
Citeste si hai sa ne spui ce-ai gatit bun astazi pentru cina
ofelia scrie: am gatit ce-a mai simpla mancare ....cartofi prajiti cu 2 oua ochiuri, am presarat piper alb , salata din varza cruda ... asta pt mine ...
carmen scrie:ofelia scrie:
deocamdata chemarea e pt mine ...
bravo cucule dar de ce. nu-ti convine?
carmen scrie:Florinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, auzi surioara aicisteff scrie:
cat despre statutul e de 'soferita', trebuie adaugat adjectivul 'ilegal', pt ca domnii politisti cu iq negativ de aici din 'dulcili' targ isi pastreaza renumele,si daca au ei impresia ca nu suna bine numele tau, ca are muschiul lor de politist vreo problema cu persoana ta, sau ca pur si simplu au avut ei o revelatie, nu te trec pt ca 'prea multi sunt astia de 18 care se dau soferi'
da nu ma las, mai ales ca nu am ce sa'mi reprosez..ma fac eu mare si le arat eu lor
ce zici? Cum stau cu muschii politistii pe la c-ta?
carmen scrie:ofelia scrie: am gatit ce-a mai simpla mancare ....cartofi prajiti cu 2 oua ochiuri, am presarat piper alb , salata din varza cruda ... asta pt mine ...
Buna mancare. Oare de ce ne plac cartofii prajiti?Si eu am reusit pe la 4 sa fac acelasi menu, minus varza, am facut mujdei. Nu simtiti?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori