sa mai stau .... sa nu mai stau .....
GATA ... plec sa pregatesc pranzul ...
sa aveti o duminica placuta si relaxanta !!!
VASILICA INACHE scrie:Buna Adita ! Tu ce mai faci ? O duminica placuta si tie !
Imi pare foarte rau ca nu te simti bine si-ti doresc din suflet insanatosire grabnica!(cand sanatate nu e, nimic nu e)inafara de bucurosiVASILICA INACHE scrie:buna florina !
buna ofelia!
ce fac ?un pic mai binisor!de o saptamina ma chinui cu o durere e mijloc groaznica(eu sunt operata la coloana hdl-hernie de disc lombara si din cind in cind o mai dau in bara, ba din cauza racelii,ba de la efort pt. ca recunosc ca eu nuici nu m-am ferit de efort.am urmat u tratament medicamentos si vad ca nu a dat pea mari rezultate si am trecut la injectabil pt. ca vad ca nu e de gluma.ieri nu am facut nimic,am stat in pat toata ziua si azi cu ajutorul sotului am reusit sa fac o friptura la cuptor(iepure cu masline) si doar ce-am servit masa. voi ce mai faceti?
myha c scrie:Heiiiiiiiii...buna dimineata bucurie...buna cafelute ati mai facut...am sa iau din fiecare cate un pic...delicioase.Mi-am mai revenit,gata cu raceala...a mai ramas un smiorcait de nas si putina tuse dar trec ele.Va pup si va doresc sa aveti o duminica linistita alaturi de familiile voastre
Saimir scrie:
Imi pare rau ca n-am mai intrat aseara da m-am dus pana la cineva si nam mai apucat.
VASILICA INACHE scrie:?un pic mai binisor!de o saptamina ma chinui cu o durere e mijloc groaznica(eu sunt operata la coloana hdl-hernie de disc lombara si din cind in cind o mai dau in bara, ba din cauza racelii,ba de la efort pt. ca recunosc ca eu nuici nu m-am ferit de efort.am urmat u tratament medicamentos si vad ca nu a dat pea mari rezultate si am trecut la injectabil
alfa scrie:Imi pare foarte rau ca nu te simti bine si-ti doresc din suflet insanatosire grabnica!(cand sanatate nu e, nimic nu e)inafara de bucurosiVASILICA INACHE scrie:buna florina !
buna ofelia!
ce fac ?un pic mai binisor!de o saptamina ma chinui cu o durere e mijloc groaznica(eu sunt operata la coloana hdl-hernie de disc lombara si din cind in cind o mai dau in bara, ba din cauza racelii,ba de la efort pt. ca recunosc ca eu nuici nu m-am ferit de efort.am urmat u tratament medicamentos si vad ca nu a dat pea mari rezultate si am trecut la injectabil pt. ca vad ca nu e de gluma.ieri nu am facut nimic,am stat in pat toata ziua si azi cu ajutorul sotului am reusit sa fac o friptura la cuptor(iepure cu masline) si doar ce-am servit masa. voi ce mai faceti?Sa va fie de bine!
![]()
Multumesc draga mea!eu iti daucarmen scrie:buna ziua dragutilor. Unpentru fiecare
VASILICA INACHE scrie:Da Adita , sper ca dupa acest tratament injectabil sa ma simt mai bine,deja vad ca dupa prima injectie m-a mai slabit un pic durerea.Azi o fac pe cea de-a doua si sper ca miine sa ma simt mult mai bine !
adi scrie:VASILICA INACHE scrie:Buna Adita ! Tu ce mai faci ? O duminica placuta si tie !
Buna draga mea,
uite am gatit azi, am fost bucatar de servici
parintii mei se duc intr-o vizita in orasul Nadlac, la parintii mamei mele
si eu aici, cu voi
adi scrie:buna ziua dragele mele
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori